Skip to content

Stagiair(e) recruitment

Amersfoort€ 500 - € 500 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Een superleuke en leerzame stage inclusief een lekkere stagevergoeding? Oftewel de droom van iedere student(e) die op zoek is naar een stageplek! En bij deze is jouw zoektocht naar zo’n stage dan ook beëindigd, want dit is precies wat wij jou kunnen bieden bij Beweging 3.0!


Regio: Amersfoort

Uren:  32 uur per januari/ februari 2024

Functie: Stagiair(e) recruitment
Opleiding: HBO
Salaris: Stagevergoeding van €500,00 bruto per maand


Wat ga je doen

Je start je dag natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee en begint met het openen van je agenda om te kijken wat de dag je te bieden heeft. Je werkt je mailbox bij en daarna bekijk je de binnengekomen sollicitaties via het systeem. Weinig sollicitaties? Gelukkig heb je als recruitment stagiair(e) nog genoeg andere dingen te doen zoals: het plaatsen van een vacature en het draaien van je eigen project. Tussen de middag neem je een lekkere pauze met je collega’s zodat je de middag weer vol frisse energie tegemoet gaat. Als recruitment stagiair(e) kan het zo zijn dat je in de middag even langsgaat op een van onze locaties voor overleg. Na deze inventarisatie is het weer duidelijk waar onze sollicitanten allemaal terecht kunnen. Voordat je naar huis gaat werk je de laatste administratie nog even bij en ga je met een voldaan gevoel weer naar huis!


Recruitment

Als recruitment stagiair(e) maak je deel uit van een energiek en gedreven corporate recruitmentteam. Je mag er zeker van zijn dat je in een warm bad terecht komt. Ons recruitmentteam bestaat uit 3 recruiters, 2 jobcoaches, 3 planners en één teamleider. Samen met je team zorg je er als recruitment stagiair(e) voor dat onze woonzorgcentra, verpleeghuizen en wijkteams dag in, dag uit worden versterkt met de juiste zorgtalenten. Jij krijgt als recruitment stagiair(e) de kans om jouw interesses en kwaliteiten te benutten.

Je krijgt ruimte om zelfstandig te werk te gaan, maar je zult ook samenwerken met je team, de teammanagers, HR, de Academie en de afdeling communicatie. Jij ondersteunt je team als recruitment stagiair(e) bij het gehele werving- en selectieproces, het organiseren van events, projecten en denkt mee over in te zetten acties om het werkgeversimago van Beweging 3.0 te optimaliseren.

Je gaat aan de slag op ons hoofdkantoor op de Basicweg 24 in Amersfoort. Dit is ongeveer 15 minuten lopen vanaf station Amersfoort Schothorst.

Vereisten

Dit neem je mee!

 • Je bent derdejaarsstudent van de opleiding HRM, bedrijfskunde of communicatie.
 • Je kan in januari/ februari 2024 beginnen met je stage voor een periode van ongeveer 5 maanden en 32 uur per week.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt lef, bent creatief, kan snel schakelen en je houdt van aanpakken.

Dit bieden wij jou

 • Je ontvangt een stagevergoeding van €500,- bruto per maand.
 • Je komt terecht in een gezellig team, bestaande uit 3 recruiters, 3 planners en één teamleider.
 • Een stagebegeleider die jou door je stage heen begeleidt.
 • Een stage van 32 uur per week (4 dagen) waardoor je ook tijd over houdt voor je (eventuele) schoolopdracht.


Dit maakt jouw werk uniek

 • Je doet ervaring op in het recruitmentvak en maakt kennis met het werving- en selectieproces;
 • Het werk bestaat uit diverse werkzaamheden, geen dag is hetzelfde;
 • De mogelijkheid mee te kijken met andere HR-afdelingen zodat je van het hele HR-vak kennis meekrijgt.


Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan? Wacht dan niet langer en solliciteer direct en wie weet mogen wij jou vanaf januari/februari verwelkomen in ons team! Neem gerust contact op met Jonne Figge via 06- 16 92 72 81 of via Jonne.figge@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 500 - € 500 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.