Skip to content

Strategisch Inkoper

Amersfoort€ 3.896,89 - € 5.196,92 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Jij bent een inkoper die kansen ziet en waarde creëert voor de toekomst, wij zijn een werkgever waarin je de ruimte krijgt om de kansen te verzilveren... Wanneer kom je op gesprek?

Regio: Amersfoort

Uren: 32 – 36 uur

Functie: Strategisch Inkoper (medisch/ niet medisch)

Opleiding: WO werk- en denkniveau

Salaris: conform cao VVT FWG 60


Wat ga je doen?

Jij bent een uiterst deskundig strategisch inkoper. Jij weet met jouw geweldige persoonlijkheid een ieder in zijn of haar kracht te zetten en weet de werkomgeving prettig en respectvol te houden. Door jouw positieve instelling en je geweldige gevoel voor humor weet je het team in de juiste vibe te krijgen.

In ons team van 5 inkopers wordt er hard gewerkt en hard gelachen. Flexibiliteit is inmiddels een groot goed en eigen tijd indelen hoort daar natuurlijk ook bij. Een goede werk en privé balans is erg belangrijk. Hiernaast behoort hybride werken en een lekker salaris (€ 3896,89 - € 5196,92 o.b.v. 36 uur) ook tot jouw arbeidsvoorwaardenpakket evenals een eindejaarsuitkering.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het inkoopbeleid. Je werkt nauw samen met de budgethouders en je collega's om het volledige inkooppakket voor Beweging 3.0 te verzorgen. Dit kan variëren van medische middelen tot meubilair en IT. Je analyseert uitgaven, identificeert kansen en bedreigingen en onderhandelt stevig met leveranciers om de beste voorwaarden te bedingen.  Samen met jouw collega’s bouw je stap voor stap aan een steeds professioneler inkoopproces bij Beweging 3.0. Denk aan een goede registratie en beheersing en management van contracten, het structureren van digitale middelen en werkprocessen en de ontwikkeling van datamanagement en analyses. Iedere dag een beetje mooier, sneller en goedkoper.


Waar ga je dit doen?
Het servicekantoor van Beweging 3.0 is gevestigd in Amersfoort, vlakbij station Schothorst en is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Op het servicekantoor zijn bijna al onze ondersteunde diensten gevestigd, waaronder ook de ondersteunende dienst Huisvesting & Facilitair waarvan het team Inkoop een onderdeel is. In dit team is veel kennis en ervaring waar je wellicht nog veel van zou kunnen leren.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Je hebt WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring met inkoop- en contractmanagement en beschikt over relevante inhoudelijke kennis.
  • Je hebt kennis van en/of affiniteit met de gezondheidszorg en de daarmee samenhangende inkooppakketten.
  • Minimaal NEVI I & II.

Dit bieden wij jou

  • Bij Beweging 3.0 bieden wij je een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid.
  • Een contract voor 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Daarnaast bieden wij je goede pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Leuke uitdagende afwisselende baan in een maatschappelijk relevante sector!
  • Remote werken en veel flexibiliteit in jouw baan! Zo deel jij je eigen tijd in.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Yvonne van Leeuwen op 06 - 51212985 of via Yvonne.vanLeeuwen@beweging3.nl.
Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag. Aarzel niet en stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. De vacature sluit als we de juiste match voor onze afdeling hebben gevonden.

€ 3.896,89 - € 5.196,92 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.