Skip to content

Teammanager

Nederland, Utrecht, AmersfoortStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Als teammanager ga jij geen uitdaging uit de weg, sterker, je zoekt ze op om scherp te blijven en jouw vak meer diepgang en inhoud te geven.

Regio: Amersfoort
Uren: 32 uur

Functie: teammanager
Opleiding: hbo
Salaris: conform cao VVT FWG 60

Wat ga je doen?

In hartje Amersfoort ligt jouw nieuwe werkplek als teammanager op jou te wachten, namelijk het St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis. Een verzorgingshuis voor ouderen met dementie en een werkplek waar naar elkaar wordt omgekeken. Jij bent een enthousiasteling die het belangrijk vindt om als teammanager tijd en energie te steken in jouw teams en ook in de individuele medewerker. Samen met de medewerkers binnen jouw team streef jij naar kwalitatief goede zorg voor de bewoners van jullie prachtige huis. Dit doe je volgens het HR beleid welke wordt gevoerd door de organisatie. Woorden die jou als teammanager omschrijven zijn inspirerend, toegankelijk, resultaatgericht en betrokken. En bovenal heb jij een groot hart voor de zorg voor ouderen met dementie. Jij hebt als teammanager de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en veiligheid van zorg binnen het huis en voor de bewoners en werknemers. Jij bent de stuwende kracht achter jouw team als teammanager en ook jouw collega teammanagers weet je te inspireren met jouw spontaniteit en enthousiasme voor jouw vak. Samen met hen weet je jaarlijks een plan op te stellen waarbij jullie geen uitdaging uit de weg gaan en kwaliteit weten te borgen op papier. Ook een begroting opstellen en het bewaken en beheren van de toegekende budgetten zijn zaken waar jij als teammanager jouw hand niet voor omdraait.  Ook andere disciplines waarmee je samenwerkt weten jou te vinden, door jouw expertise weten behandelaren, adviseurs en ondersteunende diensten jouw kennis en ervaring te waarderen en zoeken je graag op als sparringpartner.  De teammanager geeft hiërarchisch leiding aan één zorgteam. De teammanager zorg valt hiërarchisch onder de clustermanager. Het zorgteam waaraan je leiding geeft, betreft samen ongeveer 35 fte. De resultaatgebieden zijn: kwaliteit en veiligheid, bedrijfsvoering en medewerkers. Je staat open voor vernieuwende zorginnovatie zodat het leveren van zorg ook toekomstbestendig is.


St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis

Het St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis ligt op loopafstand van het centrum van Amersfoort én nabij de historische waterpoort Monnikendam. Via de rondweg Stadsring ben je snel op verschillende uitvalswegen.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een managementopleiding;
 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen de zorg;
 • Je hebt affiniteit met de zorg voor mensen met dementie;
 • Je bent een warm, gezellig persoon. Ook breng je een goede dosis humor mee, lol in en op het werk is belangrijk!;
 • Je bent besluitvaardig en neemt verantwoordelijkheid voor genomen besluiten;
 • Je werkt in teamverband en pakt uitvoerende zaken proactief op;
 • Je bent communicatief vaardig, je kunt schakelen op verschillende niveaus en je kunt omgaan met tegengestelde belangen.

Dit bieden wij jou

 • Een uitdagende functie voor 32 uur per week;
 • De functie is in eerste instantie voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Jouw kans om aan de slag te gaan bij de grootste VVT-zorgaanbieder in de regio Eemland;
 • Jij vormt samen met twee collega teammanagers een team. Met hen ben je het aanspreekpunt en gezicht van het St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis;
 • Je werkt op een locatie die gespecialiseerd is in de zorgverlening voor mensen met dementie en PG;
 • Jij werkt mee aan het leveren van de beste zorg van onze bewoners.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kan je terecht bij de Teammanagers Derk-Jan ten Hove of Linda de Wit, te bereiken via het secretariaat van St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis: 033-4763846 / 06-42621573 of per mail: secretariaat.evg@beweging3.nl

of