Skip to content

Teammanager Academie

AmersfoortStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Ben jij een netwerker (intern - extern) met focus op de bedrijfsvoering?

Regio: Amersfoort

Uren: 32 - 36 uur

Functie: Teammanager Academie
Opleiding: hbo/ wo
Salaris: markt conform -VVT CAO

Wat ga je doen?

Opleiden, scholingen en leren vormen samen een belangrijk onderdeel van het HR beleid van Beweging 3.0.  

Als Teammanager Academie geef je leiding aan een team dat bestaat uit professionele en zelfstandig werkende collega's op het vlak van onderwijskundige en onderwijsondersteunende aspecten. Je faciliteert en coördineert jouw team in het samenspel met de lijnorganisatie waarbij je in staat bent om in- en uit te zoomen op de inhoud, het doel én de afgesproken resultaten. Je verstaat de kunst van professionele speelruimte geven aan je team.

Als Academie werken we met een dienstenpakket waaronder de scholingsprogramma’s ten behoeve van het Bevoegd & Bekwaam en specialisaties als EVV en GVP. Daarnaast hebben we bedrijfsklassen BBL voor o.a. Verpleegkundigen, Verzorgenden en Helpenden, begeleidingsroutes voor HBO-V studenten en modulair opleiden. Vanuit een jaarplan en -planning wordt hier uitvoering aan gegeven.   

In deze functie zoeken we een kandidaat die koersvast is op afspraken en kaders en flexibel kijkt naar de praktische uitvoering.  Als Teammanager Academie weet je de uitvoering bedrijfsmatig te organiseren met je team. Je bent een  stevige gesprekspartner voor de lijn en  coacht met implementatiekracht op de programma’s. Vanuit je ‘brugfunctie’ tussen het team van de Academie en de lijnorganisatie signaleer je verbeterpunten en voert die goed door. Je hebt kennis of bewezen affiniteit op de vlakken van opleiden en scholingsprogramma’s. Je bent een goede (interne) netwerker. Daarnaast bouw je aan de samenwerking met partners in de branche en het opleidingsveld.

HRMD

De Academie is een onderdeel van de afdeling HRMD samen met de teams van Vitaliteit & Verzuim, HR service, Recruitment en HR adviseurs. Jij bent als teammanager academie (circa 9 collega’s) verantwoordelijk voor  het thema Opleiden & Scholen binnen onze organisatie. Dit doe je samen met je professionele team en in samenspel met je collega’s leidinggevenden. Je bent inspirerend op de inhoud, motiverend naar je team en stuurt  op een goede bedrijfsvoering waardoor we samen onze ambities waarmaken.     

Vereisten

Dit neem je mee!

 • Relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Beschikbaar voor 32 – 36 uur per week;
 • Kennis van en ervaring met de zorgsector is een pre;
 • Kennis en ervaring met de bedrijfsvoering van een team/afdeling;
 • Kwaliteiten als gesprekspartner en (intern) netwerker

Dit bieden wij jou

 • Een organisatie met ambitie waarin je van betekenis kunt zijn;
 • Een professionele werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden;
 • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Een zelfstandige functie waaraan je kleur en invulling kunt geven met jouw team; 
 • Je werkt met professionele collega leidinggevenden samen, zowel in de lijn als binnen HRMD;
 • De Academie geeft met professionele adviseurs en vanuit een goed geoutilleerde werkomgeving vorm aan het optimaal ondersteunen van het opleiden en scholen van onze zorgprofessionals.

Interesse?

Herken jij je in het gevraagde profiel en wil je werken bij de grootste VVT-zorgorganisatie in de regio Amersfoort? Aarzel niet en stuur jouw cv en motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. Solliciteren kan tot 2 september 2022.


Heb je vragen over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Thérèse Hofmeijer – Boon, Corporate Recruiter: 06-22 84 27 16. Dit kan telefonisch door te bellen, sms'en of via WhatsApp of door te mailen naar therese.hofmeijer@beweging3.nl. (Werkdagen: ma, di, vr)

Heb je vragen over de functie-inhoud? Mail dan naar Jeroen Broekman, manager HRMD via renkie.florusse@beweging3.nl


Vanaf 27 juli 2022 tot en met 21 augustus 2022 heb ik vakantie. Tijdens mijn vakantie kun je contact opnemen met mijn collega Lieveke Meiling, tel: 06-42532045 of per mail: lieveke.meiling@beweging3.nl (Werkdagen ma. t/m do.)

of