Skip to content

Teammanager Indebuurt033

Amersfoort€ 3.365 - € 5.801 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Als teammanager Indebuurt033 voeg jij iets toe aan de stad Amersfoort en ben je er voor collega's

Regio: Amersfoort
Uren: 32-36 uur
Functie: teammanager Indebuurt033
Opleiding: wo werk- en denkniveau
Salaris: conform cao Sociaal Werk schaal 11


Teammanager Indebuurt033

‘Geef zelf kleur aan je functie’

Onze ontwikkelopgave, doe je mee?

Werken in het sociaal domein voor een grote stad als Amersfoort brengt op zijn zachts gezegd uitdagingen met zich mee. Maar daar zijn wij, Indebuurt033. Wij zijn er wijkgericht voor de inwoners die het nodig hebben en staan stevig in onze opgave om collega's te helpen en het sociale netwerk te versterken. Wij kunnen ons aanpassen op wat de politiek van ons vraagt en zijn intern altijd bezig om ons te verbeteren. Zo zijn wij intern bezig met medewerkers om ze nog meer professional te laten zijn. Dat vraagt lef en verantwoordelijkheid. Maar ook risico’s durven nemen en de balans zoeken in vrijheid en verantwoordelijkheid.

Naar buiten toe zien we de politieke druk tussen wensen en beschikbare middelen. En staan we dagelijks voor dilemma’s als: kiezen we voor de korte- of lange termijn / maatwerk of efficiency / problemen oplossen of voordoen. En daar hebben we jou voor nodig!


Wat wil je doen?

Wij gaan jou nu niet vertellen wat je moet gaan doen, maar vragen je aan ons te vertellen waar jouw toegevoegde waarde ligt. Ben jij bijvoorbeeld mensgericht, of heb je meer oog voor processen, ben jij een ervaren verandermanager, sta jij voor kwaliteit of heb je een politieke antenne voor landelijke ontwikkelingen? Al deze ‘kleuren’ zijn waardevol voor ons team en zijn benieuwd welke jij kan toevoegen aan ons pallet.

Daarnaast werk je als teammanager in een team van ongeveer 35 collega's met alles wat daarbij komt kijken. Dat kan verzuimbegeleiding zijn, aanjagen teamontwikkeling, leren grenzen aangeven of inhoudelijk sparren op casuïstiek.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

Hoe voorkomen we dat we hier alle clichés op gaan sommen. Maar zeg nou zelf, Amersfoort is een te gekke stad, Indebuurt033 is super professioneel en je hebt de ontwikkelopgave hierboven gelezen. Het salaris ligt op max. € 5801,- o.b.v. 36 uur en het werkgeverschap is belegd bij B&A, Welzin of MEE met prima cao’s en ontwikkelmogelijkheden. Solliciteren kan via de button en we zien graag een motivatie en cv tegemoet.

Interesse of wil je meer weten over de functie-inhoud of het team waarmee je komt te werken? Neem dan contact op via de mail met Inge Wellecome: i.wellecomme@indebuurt033.nl 
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure neem gerust contact op met Yvonne van Leeuwen op 06 - 51212985 of via Yvonne.vanLeeuwen@beweging3.nl. Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag. En neem alvast een kijkje op www.indebuurt033.nl

€ 3.365 - € 5.801 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.