Skip to content

Teammanager Verpleeghuis St Elisabeth Verpleeg en Gasthuis

Amersfoort€ 3.676,03 - € 5.456,77Staf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Wij zoeken een gedreven en ervaren teammanager met visie en lef!

Regio: Amersfoort
Uren: 32 - 36 uur
Functie: Teammanager Verpleeghuis St Elisabeth Verpleeg en Gasthuis
Opleiding: hbo/ WO
Salaris: conform cao VVT FWG 60 (€ 4.091,73 - € 5.456,77)

Wat ga je doen?

Samen naar de toekomst, in transitie, in beweging: dat is de titel van onze Koers en als teammanager draag jij dit uit. Jij bent een ondernemende teammanager die inspireert en coacht en daarbij aandacht hebt voor zowel de teams, het individu als de gehele locatie. Samen met de collega’s uit de teams streef jij naar kwalitatief goede zorg en maak je daarbij de verbinding naar welzijn. Daarnaast herken jij je in termen als verbinder, analyticus en veranderaar.


Het St. Elisabeth is een locatie voor bewoners met een PG indicatie en heeft net als andere organisaties in de ouderenzorg te maken met een omslag die gemaakt moet gaan worden, voortkomend uit de maatschappelijke veranderingen.
Als teammanager ben jij integraal verantwoordelijk voor woongroepen binnen het Elisabeth. Hierin geef jij leiding aan zorgteams bestaande uit ongeveer 40 fte. Daarnaast heb je verschillende HR taken zoals het voeren van (sollicitatie) gesprekken, begeleiden bij verzuim (waarbij je wordt ondersteund door de casemanager verzuim en vitaliteit) en zorg je ervoor dat medewerkers op de juiste plek zitten en hun talenten goed in kunnen zetten.


Woorden die jou als teammanager omschrijven zijn inspirerend, toegankelijk, resultaatgericht en betrokken. Bovenal heb jij een groot hart voor de zorg voor ouderen met dementie. Jij hebt als teammanager de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en veiligheid van zorg binnen het huis en voor de bewoners en werknemers. Jij bent de stuwende kracht achter jouw team als teammanager en ook jouw collega teammanagers, teamleider facilitair en Coördinator Welzijn en Vrijwilligers weet je te inspireren met jouw spontaniteit en enthousiasme voor jouw vak. Samen met hen weet je jaarlijks een plan op te stellen waarbij jullie geen uitdaging uit de weg gaan en kwaliteit weten te borgen op papier. Een begroting opstellen en het bewaken en beheren van de toegekende budgetten zijn zaken waar jij als teammanager jouw hand niet voor omdraait. Zeker niet onbelangrijk is de samenwerking die jij als teammanager hebt met de coördinerend verpleegkundigen binnen jouw woongroepen. Ook andere disciplines waarmee je samenwerkt weten jou te vinden. Door jouw expertise weten behandelaren, adviseurs en ondersteunende diensten jouw kennis en ervaring te waarderen en zoeken je graag op als sparringpartner.


Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis

Op locatie St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis vind je veel uitdaging binnen je functie op een prachtige locatie midden in de stad. Je kan makkelijk samen met de bewoner naar de markt gaan, samen een boodschap doen of koffie drinken in de stad. Er wordt gewerkt in hechte teams met grote onderlinge betrokkenheid. Dat maakt dat je hier voor langere tijd wilt werken. De collega's streven hetzelfde doel na: de bewoners een leuke dag bezorgen, kwaliteit van zorg hoog houden en meegaan in de beleving van de bewoners. Er is een sterke samenwerking met de behandelaren teams. Dat werkt heel goed samen en maakt de locatie sterker. Er wordt sneller ingespeeld op casuïstiek en moeilijk hanteerbaar gedrag. Er is regelmatig een lunch met de behandelaren en daar kan je bij aansluiten. Hier wordt casuïstiek laagdrempelig besproken.Vereisten

Dit neem je mee

 • Minimaal 5 jaar managementervaring in non-profit met duidelijke affiniteit of ervaring in de VVT sector.
 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen de zorg en hebt een coachende en doortastende managementstijl.
 • Wij zoeken een collega die kan opereren op tactisch- strategisch niveau, hierin prioriteiten weet te stellen en de vertaling weet te maken naar het primaire proces.
 • Je bent een betrokken persoon die graag samenwerkt. Ook breng je een gezonde dosis humor mee.
 • Je kunt de collega’s meenemen in gewenst gedrag en eigen verantwoordelijkheid.

Dit bieden wij jou

 • Boeiend werk binnen een organisatie en locatie waarop volop ontwikkeld en geleerd wordt.
 • En uitdagende functie voor 32-36 uur per week.
 • De functie is in eerste instantie voor een jaar met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Een dynamische functie op een locatie die volop in beweging is.
 • Jij vormt samen met drie collega teammanagers een team. Met hen ben je het aanspreekpunt en gezicht van Verpleeghuis St Elisabeth Verpleeg en Gasthuis.
 • Werken voor een van de grootste zorgorganisaties van de regio Amersfoort, die de kernwaarden ‘betrokken en professioneel’ hoog in het vaandel heeft staan.

Enthousiast geworden?
Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl ( Werkdagen: maandag t/m donderdag).
of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!
* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


De vacature staat gelijktijdig intern en extern open en bij gebleken geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

€ 3.676,03 - € 5.456,77

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.