Skip to content

Teammanager Wijkverpleging Leusden

LeusdenThuiszorg

Functieomschrijving

Als teammanager ga jij geen uitdaging uit de weg, sterker, je zoekt ze op om scherp te blijven en jouw vak meer diepgang en inhoud te geven.

Regio: Amersfoort

Uren: 32-36 uur

Functie: Teammanager Wijkverpleging Leusden

Opleiding: hbo

Salaris: conform cao VVT FWG 60

Wat ga je doen

Onze wijkverpleging is stevig gepositioneerd en hiermee kan jij als teammanager met jouw team de zorg overdag en in de avond borgen. Jij bent een enthousiasteling die het belangrijk vindt om als teammanager tijd en energie te steken in jouw teams en ook in de individuele medewerker. Samen met de medewerkers binnen jouw team streef jij naar kwalitatief goede zorg voor de cliënten. Dit doe je volgens het HR-beleid welke wordt gevoerd door de organisatie. Woorden die jou als teammanager omschrijven zijn inspirerend, toegankelijk, resultaatgericht en betrokken. En bovenal heb jij een groot hart voor de zorg voor ouderen. Jij hebt als teammanager de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en veiligheid van zorg voor de cliënten en werknemers. Jij bent de stuwende kracht achter jouw team als teammanager en ook jouw collega teammanagers weet je te inspireren met jouw spontaniteit en enthousiasme voor jouw vak.

Samen met jouw team weet je praktische zaken uit te zoeken en op te zetten voor de bereikbaarheidsdienst waarbij jullie geen uitdaging uit de weg gaan en kwaliteit weten te borgen op papier. Ook een begroting opstellen en het bewaken en beheren van de toegekende budgetten zijn zaken waar jij als teammanager jouw hand niet voor omdraait. Ook andere disciplines waarmee je samenwerkt weten jou te vinden en jouw kennis en ervaring te waarderen en zoeken je graag op als sparringpartner. De teammanager geeft hiërarchisch leiding aan het wijkteam Leusden. De teammanager zorg valt hiërarchisch onder de clustermanager.

Wijkverpleging

Het wijkteam is belangrijk voor de gemeenschap in Leusden. De verpleegkundigen die bij het wijkteam in Leusden werken zijn betrokken en deskundig. Als team in de wijkverpleging heb je een centrale functie in de zorg voor de cliënten in de wijk. Je biedt zelf zorg, maar hebt ook contact met huisartsen en andere zorgverleners. Je schakelt hen in als dat nodig is. Verder heb je veel vrijheid in het werk. Met de cliënten en de familie stelt het wijkteam de zorgplannen op. Daardoor heeft het wijkteam veel vrijheid om zorg te bieden die echt op maat is. Door te kijken wat elk individu nodig heeft.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een managementopleiding;
 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen de zorg;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent een warm, gezellig persoon. Ook breng je een goede dosis humor mee, lol in en op het werk is belangrijk!;
 • Je bent besluitvaardig en neemt verantwoordelijkheid voor genomen besluiten;
 • Je pakt uitvoerende zaken proactief op;
 • Je bent communicatief vaardig, je kunt schakelen op verschillende niveaus en je kunt omgaan met tegengestelde belangen.

Dit bieden wij jou

 • Een uitdagende functie voor 32 – 36 uur per week;
 • De functie is in eerste instantie tot het einde van het jaar;
 • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Jouw kans om aan de slag te gaan bij de grootste VVT-zorgaanbieder in de regio Eemland;
 • Jij werkt mee aan het leveren van de beste zorg van onze cliënten.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Alleen een cv is voldoende.

Wij zijn voornemens iemand aan te nemen die kan starten per 1 december 2022.


Vanaf 27 juli 2022 tot en met 21 augustus 2022 heb ik vakantie. Tijdens mijn vakantie kun je contact opnemen met mijn collega Lieveke Meiling, tel: 06-42532045 of per mail: lieveke.meiling@beweging3.nl (Werkdagen ma. t/m do.)

of