Skip to content

Thuisbegeleider

Regio Eemland€ 2.291 - € 3.428 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Als thuisbegeleider bied je hulp aan kwetsbare mensen zodat zij zoveel mogelijk zelfredzaam zijn en grip op hun leven hebben en houden.
Regio: Amersfoort
Uren: 24 - 28 uur
Functie: Thuisbegeleider
Opleiding: mbo-niveau 4 richting thuisbegeleiding of vergelijkbaar sociaal agogische opleiding
Salaris: conform cao Sociaal Werk schaal 6

Wat ga je doen?

Een rots in de branding, dat is wat jij bent als thuisbegeleider. Samen met jouw team bied jij hulp aan kwetsbare mensen, zodat zij zoveel mogelijk zelfredzaam zijn en grip op hun leven hebben en houden. Jouw kracht? Het opbouwen van vertrouwensrelaties met cliënten en zijn of haar relaties. Jij bent er voor hen om veranderingen te signaleren en stemt de hulpvraag af met de cliënt en met interne en externe collega hulpverleners. Belangrijk is dat jij als thuisbegeleider je kennis van ziektebeelden, gedragsproblematiek en de sociale kaart op peil houdt, zodat je meegroeit met jouw vak als thuisbegeleider. Kortom, veel uitdaging waarin jij als thuisbegeleider veel ballen hooghoudt.

WELZIN

WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet. WELZIN biedt diensten aan op het gebied van sociale ontwikkeling, sociaal burgerschap en een sociale samenleving. WELZIN werkt in de regio Eemland: Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Hoevelaken, Nijkerk, Leusden en Soest. WELZIN is een activiteit van Beweging 3.0.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding mbo-niveau 4 thuisbegeleiding, of een vergelijkbare sociaal agogische opleiding;

  • Je hebt ervaring met ambulant werk;

  • Het bezit van een auto is een pre.

Dit bieden wij jou

  • Een afwisselende en uitdagende baan in een prettig team waarbinnen je nauw samenwerkt met andere disciplines en een jonge organisatie die sterk in beweging is;

  • Een arbeidscontract voor de duur van zeven maanden met de intentie tot verlenging;

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Leuke, uitdagende en afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is!
  • Team waarin aandacht is voor elkaar met ruimte voor intervisie;
  • Veel vrijheid in jouw planning, waardoor het werk flexibel in te delen is;
  • Telefoon en laptop van de zaak.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Yvonne van Leeuwen op 06 - 51212985 of via Yvonne.vanLeeuwen@beweging3.nl. Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag.

€ 2.291 - € 3.428 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.