Skip to content

Thuisondersteuner

Amersfoort€ 2.009 - € 2.763 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Een rots in de branding, dat is wat jij bent als thuisondersteuner!

Regio: Amersfoort 

Uren: 20 uur 

Functie: Thuisondersteuner
Opleiding: mbo werk- en denkniveau
Salaris: conform cao Social Werk schaal 4

Wat ga je doen: 

Samen met de thuisbegeleiding bied jij hulp aan kwetsbare mensen, zodat zij zoveel mogelijk zelfredzaam grip op hun leven hebben en houden. Jij bent als thuisondersteuner verantwoordelijk voor het draaiende houden en stabiliseren van het huishouden. Jouw kracht? Dit ligt in het overnemen van de zorg voor de kinderen en/ of ouderen. Wat is dat dan, die zorg overnemen? Mochten er kinderen aanwezig zijn, zorg jij voor het wassen, aankleden, je zorgt voor een natje en een droogje en je brengt en haalt ze van en naar school. In het geval van ouderen ondersteun je hem waar mogelijk en activeer je hen in hun dagelijkse bezigheden. Daarnaast verricht je als thuisondersteuner lichte huishoudelijke werkzaamheden.

Dit alles doe je als thuisondersteuner in samenspraak en afstemming met de thuisbegeleider en neem je praktische taken, waar mogelijk, over. Mochten er zaken zijn waar de thuisbegeleider van af moet weten, signaleer jij ze als thuisondersteuner. Verder verricht je administratieve zaken en registreer je de gegevens van de mensen die je ondersteunt.


WELZIN
WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet. WELZIN biedt diensten aan op het gebied van sociale ontwikkeling, sociaal burgerschap en een sociale samenleving. WELZIN werkt in Eemland en omstreken: Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hoevelaken, Nijkerk, Leusden en Soest(-erberg).


Vereisten

Dit neem je mee! 

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding mbo 2 Zorg en Welzijn. 
  • Je hebt inlevingsvermogen en je kunt je verplaatsen in de belevingswereld van kwetsbare burgers.
  • Je bent 20 uur per week beschikbaar. 
  • Het bezit van een auto is een pré. 


Dit bieden wij jou 

  • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer. 
  • Wij bieden een contract van 7 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. 
  • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 


Dit maakt jouw werk uniek 

  • Jouw talenten kunnen in te zetten binnen WELZIN. 
  • Je bent onderdeel van een actieve vakgroep. 
  • Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen het behandelteam. 


Interesse? 

Neem dan gerust contact op met Yvonne van Leeuwen op 06 - 51212985 of via Yvonne.vanLeeuwen@beweging3.nl. Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag. Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.  De vacature sluit als we de juiste kandidaat hebben gevonden. Acquisitie is niet gewenst.

€ 2.009 - € 2.763 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.