Overslaan naar content

Veiligheidsadviseur

  • Amersfoort
€ 3.418,94 - € 4.906,49 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Jij bent een expert op veiligheid en het scholen van medewerkers in veiligheid zit in je DNA. Daarnaast vind jij het belangrijk dat er op een juiste manier naar veiligheid wordt gekeken!

Wat bieden wij jou?

Regio: Amersfoort
Uren: 32 - 36 uur
Functie: Veiligheidsadviseur
Contract: Voor de duur van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd
Opleiding: Hbo werk- en denkniveau
Salaris: conform cao VVT FWG 55 (€ 3.418,94 - € 4.906,49)


Wat ga je doen?

Veiligheidsadviseur en Instructeur BHV, EHBO en Reanimatie weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om veiligheid serieus te nemen. Je eerste opdracht is het vormgeven van onze vernieuwde opleidingswijze.

  • Jij wordt verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van de praktijkopleiding voor onze BHV’ers. Met jouw boeiende aanpak leid je cursisten op tot praktijkgerichte veiligheidsambassadeurs met EHBO ent reanimatievaardigheden. Je weet precies hoe je verschillende soorten cursusgroepen moet aanpakken en het maximale uit elke groep kunt halen.
  • Je bent samen met onze externe opleider verantwoordelijk voor de scholing en training van het centraal crisisteam en de locatie crisisteams. Samen organiseer je jaarlijks meerdere trainingen voor deze teams.

Verder ben je als veiligheidsadviseur verantwoordelijk voor het actueel houden van het calamiteitenplan en de ontruimingsplannen, inclusief de bijbehorende documenten. Je geeft advies over hoe onze organisatie kan voldoen aan de wet- en regelgeving in jouw vakgebied en jij zorgt voor de bijbehorende richtlijnen. Je controleert of de regels worden nageleefd en adviseert over eventuele verbeteringen. Het is aan jou om de visie en urgentie van veiligheid stevig te beheren binnen de organisatie.

Vereisten

Dit neem jij mee!

  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent bevoegd om EHBO en reanimatie trainingen te verzorgen of bent bereid om dit binnen 6 maanden te behalen.
  • Je bent in staat om praktijkopleiding te verzorgen voor BHV, EHBO en reanimatie Je hebt ervaring met het verzorgen van scholing van BHV-ers en calamiteitenteams.
  • Je hebt affiniteit met een calamiteitenorganisatie en bent je bewust van het belang van een veilige omgeving voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers.


Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.
Ben jij dit? Stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie is niet gewenst!

Na een gesprek zullen wij jouw referenties checken.€ 3.418,94 - € 4.906,49 per maand

of