Skip to content

Verpleegkunde BBL (ook zij-instroom)

AmersfoortStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Altijd al de wens gehad om verpleegkundige te worden en heb jij een vooropleiding verzorgende IG? Of wil jij zij-instromen in het verpleegkundige vak? Dan is is dit jouw kans! Wij starten eind augustus een bedrijfsklas. Doe jij mee?


Regio: Amersfoort 

Uren: 28 uur 

Duur opleiding: 2 jaar (startdatum augustus 2023) met vooropleiding VIG / zij-instromer 3 jarige opleiding

Functie: Verpleegkundige niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 40   

Wat ga je doen

Zo… Je bent klaar met je verzorgende IG opleiding of je bent al jaren aan het werk als verzorgende IG. Of droom jij er al jaren van om de verpleegkundige opleiding te doen maar heb je geen zorgopleiding? Je staat op een tweesprong, wat wil ik? Laten wij je even een stukje verder helpen. Lekker verder leren en er ook nog voor betaald krijgen. Want werken in de zorg is heel erg uitdagend en tof! Daarnaast help je er een ander mee. Mooier kan niet, zou ik zeggen!


In onze organisatie hebben we opleidingsplekken voor verpleegkundigen niveau 4. Dit kan als leerling op een van onze locaties of in een van onze wijkteams.


Je wordt in de praktijk opgeleid tot mbo verpleegkundige. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, je hebt een ervaren werkbegeleider en een leerbegeleider die je bijstaat met hun expertise. Ook heb je natuurlijk een heel aantal collega’s in de zorg die uitleg geven je over hetgeen je moet kennen en laten je zien hoe alles in de praktijk werkt zodat jij je optimaal kan ontwikkelen in het vak verpleegkundige.


Omdat je de BBL variant van de opleiding gaat volgen, krijg je een garantiesalaris. Dit is afhankelijk van je huidige salaris en je zal ingeschaald worden in FWG 40. Tijdens je opleiding heb je een leerarbeidsovereenkomst voor 28 uur, hiervan ben je 24 uur aan het werk op locatie.


Klaar met je opleiding? FEEST! Dan krijg jij je diploma en mag de vlag uit! Doordat jij intern de opleiding hebt doorlopen en al zoveel in de praktijk hebt meegemaakt, kan je makkelijk aan de slag bij Beweging 3.0!

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3;
 • Jij bent gedreven, leergierig en nieuwsgierig in je vak;
 • Je hebt passie voor de zorg en staat positief in het leven.

Dit bieden wij jou

 • Een goede selectieprocedure, zodat je precies weet waar je aan begint en belangrijker dat je het met succes gaat afronden.
 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Hele enthousiaste werk- en leerbegeleiders, die jou alle ins- & outs van het vak laten zien.
 • Passievolle docenten en een leuke groep medestudenten.

Dit maakt jouw werk uniek

 • ''Warme zorg met aandacht! Dit is hoe wij de zorg graag willen bieden aan onze bewoners''. Jij ook?
 • Op onze locatie zorgen wij voor goede begeleiding en het inwerken van de collega's.
 • Hadden we al gezegd dat je als zijinstromer ook welkom bent?

Interesse?
Stuur gerust jouw CV in en onze recruiters leggen contact met je! Vragen? Leg in de periode van 8 mei tot en met 2 juni contact met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl 

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.