Skip to content

(flex) verpleegkundige/ VIG Woudenberg

Woudenberg€ 2.620,33 - € 3.754,41Thuiszorg

Functieomschrijving

Zoek jij als verpleegkundige naar een afwisselende baan met de uitdaging van verschillende handelingen? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid én in een fijn team?
Regio: Woudenberg (mogelijk inzet in Leusden)
Uren: 3 – 28 uur
Functie: verpleegkundige/ VIG
Opleiding: verpleegkundige/ VIG
Salaris: conform cao VVT FWG 45/ 35

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

In de rol van verpleegkundige/ VIG in de thuiszorg werk je zelfstandig en heb je veel verantwoordelijkheid, mede doordat je zelf (uiteraard ook in overleg met het team) kunt beslissen. Als jij van afwisseling en uitdaging in je werk houdt dan is het werken als  verpleegkundige/ VIG in de wijkverpleging zeker wat voor jou!


Wij zijn ook op zoek naar flex medewerkers voor Leusden, Woudenberg en Hoevelaken-Achterveld. Mocht je hier interesse in hebben dan kan je zeker reageren! Wij kijken graag met je mee naar de verschillende mogelijkheden.


Woudenberg

Elk wijkverpleging team bestaat uit zorgverleners van verschillend niveau. Je hebt veel contact met je collega’s. Het dagelijks contact met cliënten, familie/relaties van cliënten en vrijwilligers zal centraal staan binnen het werk in de wijkverpleging. Saskia Eerland werkt met veel plezier als Verzorgende in de thuiszorg 'De diversiteit in de wijk is enorm en je maakt zoveel mee!'. Lees hier haar hele verhaal.

Wij hebben meerdere teams in de thuiszorg dus er bestaat een mogelijkheid om ook in andere teams aan de slag te gaan, zoals Leusden.

Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Student en volg je mbo of hbo verpleegkunde? Ook van harte welkom voor een bijbaan vanaf het derde jaar;
 • Hart voor de ouderenzorg;
 • Diploma verpleegkundige/ VIG
 • Nieuwsgierig naar het werken in de wijk? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Een gevarieerd cliëntenbestand waar je veel kunt leren en elke dag weer anders is;
 • Diensten van minimaal vier uur per dag;
 • Wijkteam waar je geen nachtdiensten en / of bereikbaarheidsdiensten buiten jouw diensten hoeft te draaien;
 • De mogelijkheid om je als VIG of verpleegkundige verder te ontwikkelen op aandachtsgebieden als palliatieve zorg, wondzorg of medicatieveiligheid.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Werkdagen: maandag t/m donderdag.

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


€ 2.620,33 - € 3.754,41

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.