Overslaan naar content

Verpleegkundige nacht

Amersfoort€ 3.097,07 - € 3.754,41 per maandIntramuraal

Functieomschrijving

Het werken in de nacht is waar jij als verpleegkundige blij van wordt! Houd jij van de afwisseling, de uitdaging die het werken als verpleegkundige jou op deze afdeling biedt? Plan jij graag zelf jouw diensten in per maand? Dit kan op onze geriatrische revalidatieafdeling!

Regio:
Amersfoort (C6 Meander Medisch Centrum)
Uren: 12 uur (nachtdienst) 6-7 diensten per maand
Functie: verpleegkundige
Opleiding: verpleegkundige
Salaris: conform cao VVT FWG 45

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Werken als verpleegkundige op onze geriatrische revalidatie is erg afwisselend en dient een prachtig doel: ‘zo zelfstandig mogelijk terugkeren naar huis’. Door de wisseling in cliënten is het werk geen nacht hetzelfde. Wij bieden tijdelijke zorg en behandeling aan ouderen en als verzorgende IG/ verpleegkundige op een GRZ afdeling draag jij bij aan een goed verlopend revalidatie proces. Samen met een collega werk je in de nachtdienst en ben je de vaste wacht. Jij bouwt een band op met onze cliënten die hier meestal zo'n vijf weken verblijven. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de revalidatie met als doel weer terug te keren naar huis!


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Diploma verpleegkunde niveau 4; 
  • Affiniteit met het werken op een GRZ afdeling; 
  • Flexibel, stressbestendig en gericht op de kwaliteit van zorg; 

Dit bieden wij jou

  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
  • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
  • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;

Dit maakt jou werk uniek

  • Revalidatie in de ouderenzorg: een unieke combinatie als je hart hebt voor ouderen!
  • Het werken op een geriatrische revalidatie is afwisselend: geen nacht is hetzelfde; 
  • Wij bieden tijdelijke zorg en behandeling aan ouderen. Professionaliteit en kwaliteit staat bij ons voorop;
  • Onze afdeling (C6) is te vinden in het Meander Medisch Centrum en is onderdeel van Beweging 3.0.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Werkdagen maandag tot en met donderdag.

€ 3.097,07 - € 3.754,41 per maand

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: