Skip to content

Verpleegkundige

Amersfoort€ 2.650,73 - € 3.575,63 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Verpleegkundige – extra taken (rechterhand coördinerend verpleegkundige)

Heb jij hart voor de zorg en zie jij het als een uitdaging om naast je functie als verpleegkundige extra taken uit te voeren? Vind jij meewerken leuk maar richt jij je graag ook op andere werkzaamheden?


Regio:
Amersfoort

Uren: 20-32 uur
Opleiding: verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 45 (afhankelijk opleiding)
In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

Werken op één van onze PG-afdelingen is geen dag hetzelfde! Coördinerend verpleegkundige Bianca kan het weten:

'Geen dag is hetzelfde, de bewoners ook niet dus werken op de automatische piloot gaat niet. Met je hart werken, echt contact zoeken met de bewoner is wat ons werk zo mooi maakt!'

Jij fungeert als rechterhand van de coördinerend verpleegkundige en daarmee ben jij de ogen en oren van de woongroep. Als verpleegkundige werk jij kortere diensten in zorg zodat jij de overige tijd kunt benutten voor andere taken zoals medicatieveiligheid en MIC. Ook kan je denken aan taken zoals kwaliteitsverbetering, aftoetsen van leerlingen, BIG handelingen en EVV-taken waar nodig. ‘Samen voor onze bewoners’ is ons motto, want samen leveren wij de beste zorg voor onze bewoners, maar ook voor elkaar! Op onze locatie vind je drie PG-afdelingen van 22 bewoners per woongroep met een gezamenlijke keuken en twee huiskamers. Ook hebben wij een kleinschalige PG-woongroep van 11 bewoners.

DVP dienst

Als verpleegkundige draai je de bereikbaarheidsdienst zo'n 1 á 2 keer per week. Overdag wordt deze dienst vaak ingevuld door de coördinerend verpleegkundigen maar in de avond en nacht is dit vooral een dienst voor de verpleegkundige. Je werkt dan deels op jouw eigen afdeling en deels overstijgend om andere afdelingen te coachen en triage te doen bij gezondheidsvragen.


Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Bekijk onderstaand de video van onze collega Luwi die ook werkzaam is op onze locatie de Lichtenberg! 

“We helpen elkaar als team, dat houdt het werk in balans.”


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma verpleegkunde niveau 4; 
 • Enthousiasme en gedrevenheid! 
 • Jij hebt hart voor het werken met mensen met dementie en zet je hier graag voor in. 

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • De kracht van onze afdelingen zit hem in het 'er zijn' voor onze bewoners en voor elkaar als collega's.
 • Op onze afdelingen wonen mensen met verschillende vormen van dementie.
 • Verpleeghuis de Lichtenberg is goed te bereiken met het OV (er stopt een bus voor de deur) en er is voldoende parkeergelegenheid.
 • Je krijgt de mogelijkheid om training/ scholing te volgen samen met een psycholoog om persoonlijke benadering zo goed mogelijk in kaart te brengen.
 • Er heerst een goede sfeer onderling en er is ruimte om wat gezelligs te ondernemen met het team!

Interesse?

Ben jij de verpleegkundige die ons team komt versterken? Wij nodigen je van harte uit om langs te komen. Heb je vragen over het werken op onze afdeling? Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.650,73 - € 3.575,63 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.