Skip to content

Verpleegkundige

Regio AmersfoortZorglocatie

Functieomschrijving

Werk jij als verpleegkundige graag vanuit de persoonsgerichte benadering? Vind jij het belangrijk om te luisteren naar de wensen van onze bewoners en zorg met liefde en aandacht te bieden? Van harte welkom!


Regio: Eemland
Uren: 3 - 32
Functie: verpleegkundige
Opleiding: verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 45

Wat ga je doen?

Als collega met een diploma verpleegkundige, zorg je voor het aangename leven van onze bewoners. Je bent als verpleegkundige contactpersoon voor de bewoners en hun naasten. Samen met collega’s stel je een zorgplan op om de juiste zorg voor de bewoners te organiseren. Collega’s weten jou als verpleegkundige te vinden en jij geeft graag advies en denkt mee.

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die met veel liefde en passie onze bewoners elke dag weer in het zonnetje zet en een glimlach op hun gezichten tovert. Na een gesprek met een van onze teammanagers ga je een paar uurtjes meelopen op de afdeling naar jouw keuze. We vinden het belangrijk dat jij als verpleegkundige doet waar jij goed in bent en waar jij in je kracht staat, daarom gaan kijken we samen met jou waar jij het beste past!

Vereisten

Dit neem je mee: 

 • Diploma verpleegkunde niveau 4
 • Als verpleegkundige je beschikbaar tussen 8 – 32 uur per week en je wilt je voor langere tijd verbinden aan onze organisatie
 • Je bent enthousiast en hebt zin om aan de slag te gaan op één van onze locaties in regio Eemland
 • Ben jij een herintreder en wil je jouw registratie opnieuw behalen dan ben jij als verpleegkundige ook van harte welkom!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jou werk uniek

 • Jij vindt het leuk om een band met onze bewoners op te bouwen.
 • Er is een mogelijkheid om je als verpleegkundige bezig te houden met een aandachtsveld zoals kwaliteit van zorg.
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt waar jij jouw talenten in kunt gaan zetten.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.