Skip to content

Verzorgende IG Randenbroek

Amersfoort€ 2.324,49 - € 3.754,41 per maandThuiszorg

Functieomschrijving

Zoek jij als verzorgende IG naar een afwisselende baan met de uitdaging van verschillende handelingen? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid én in een fijn team en waar je diensttijden tussen de 4-7 uur hebt? Welkom!


Regio: Amersfoort – Zuid (Randenbroek) 
Uren: 8 -24 uur (uren in overleg voor flex of vaste uren)
Functie: verzorgende IG
Opleiding: verzorgende IG
Salaris: conform cao VVT FWG 35

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Jij start als verzorgende IG jouw route in de wijk Amersfoort- Zuid. Afraffelen is er niet bij, oftewel: je cliënten zijn geen nummertjes. Juist kwaliteitszorg is de standaard. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Je komt terecht in een betrokken, enthousiast en leergierig team. In dit team staan samenwerking en transparantie voorop. Zonder meer een leuk en gezellig team waarin jij van harte welkom bent!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die communicatief vaardig is en een open houding heeft. Je kunt goed aansturen op zelfstandigheid en je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de zorg voor onze cliënten. De cliënten (ook jonge cliënten onder de 65 jaar) hebben o.a. leeftijd gerelateerde lichamelijke problemen, (chronische) ziekten, psychogeriatrische aandoeningen of palliatieve zorg nodig. Het bevorderen van gezondheid, herstel of het voorkomen van verergering van aandoeningen en beperkingen zijn aandachtspunten. Ook is er ondersteuning voor cliënten in het omgaan met lijden en pijn en in de laatste levensfase.

Jorien van den Pol werkt als verpleegkundige in de thuiszorg. 'Je hebt een centrale functie voor de cliënten in de wijk. Je biedt zelf zorg, maar hebt ook contact met huisartsen en andere zorgverleners.' Lees hier haar hele verhaal.

Amersfoort - zuid

Binnen de gemeente Amersfoort (gebied 3) zijn vier kleinschalige teams die verpleging en verzorging bij cliënten aan huis bieden. Wij zoeken nieuwe collega’s in onze teams. Jij gaat aan de slag in Amersfoort – Zuid waar de wijken Leusderkwartier, Randenbroek, Bergkwartier, Schuilenburg onderdeel van uitmaken. 


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma verzorgende IG;
 • Student en volg je mbo of hbo verpleegkunde? Ook van harte welkom voor een bijbaan vanaf het derde jaar;
 • Hart voor de ouderenzorg;
 • Nieuwsgierig naar het werken in de wijk? Een meeloopmoment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terechtkunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Diensten tussen de 4 en 7 uur per dag;
 • Wijkteam waar je geen nachtdiensten en / of bereikbaarheidsdiensten buiten jouw diensten hoeft te draaien;
 • Je werkt samen met een andere wijkverpleegkundige in een team met 10 collega's bestaande uit verzorgende C, verzorgende IG en (wijk) verpleegkundigen;
 • De mogelijkheid om je als VIG of verpleegkundige verder te ontwikkelen op aandachtsgebieden als palliatieve zorg, wondzorg of medicatieveiligheid.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

€ 2.324,49 - € 3.754,41 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.