Overslaan naar content

Werken in de wijkverpleging - Leusden

Leusden€ 2.650,73 - € 3.575,63Wijkverpleging

Functieomschrijving

Zoek jij als verpleegkundige of verzorgende IG naar een afwisselende baan met de uitdaging van verschillende handelingen? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid in een fijn team? Wij hebben een middagroute waardoor het aantal opkomstmomenten beperkt wordt! Is dit waar je naar zoekt? Welkom!

Regio:  Leusden 
Uren: 20 -24 uur
Functie: verpleegkundige / verzorgende IG
Opleiding: mbo verpleegkunde / verzorgende IG
Salaris: conform cao VVT FWG 45/ 35

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met  2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

In de rol van verpleegkundige of verzorgende IG in de wijkverpleging werk je zelfstandig en heb je veel verantwoordelijkheid, mede doordat je zelf, samen met de client, keuzes en beslissingen kunt maken. Elke dag is anders en dat maakt het werk erg afwisselend en dynamisch. 

Als verpleegkundige of verzorgende IG  stimuleer je de eigen regie en zelfredzaamheid van cliënten. Hierin is zorgdomotica ondersteunend. Daarnaast ondersteun je de wijkverpleegkundige bij het coördineren van zorg en borg je de kwaliteit van zorg. 


Ben je verpleegkundige?

Beweging 3.0 beschikt over een ziekenhuisverplaatste zorg team. Hier kan je, naast het werken in een van de teams in Leusden, deel van uitmaken. Dit team verzorgt o.a. infusietherapie voor de gehele organisatie. Dit kan je net dat stukje extra uitdaging geven dat je zoekt. 


Leusden

In team Leusden Centrum Oost vindt veel hoog complexe zorg plaats, waaronder terminale zorg en intensieve zorg bij dementie. Als Verpleegkundige of verzorgende IG hebben we veel aandacht voor elkaar en doen we geregeld leuke dingen buiten werktijd om.


In team Leusden Centrum Noord wordt er met name zorg besteed aan cliënten met een kortdurende zorgvraag, wondzorg tot terminale zorg, waardoor de zorg dynamisch is en er snel ingesprongen moet worden op situaties.

Daarnaast is de collegialiteit in het team is groot en er wordt tijd genomen voor laagdrempelig contact en uitjes.


Saskia Eerland werkt met veel plezier als Verzorgende in de wijkverpleging 'De diversiteit in de wijk is enorm en je maakt zoveel mee!'. Lees hier haar hele verhaal.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma mbo verpleegkunde / verzorgende IG.
 • Student en volg je mbo of hbo verpleegkunde? Ook van harte welkom voor een bijbaan vanaf het derde jaar.
 • Hart voor de ouderenzorg met focus op eigenregie en zelfredzaamheid.

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Werken in een gezellig team waar iedereen voor elkaar klaarstaat.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.
 • Mogelijkheid om onderdeel uit te maken van ons ziekenhuisverplaatste zorg team.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Een gevarieerd cliëntenbestand waar je veel kunt leren en elke dag weer anders is;
 • Diensten van vier tot zes uur per dag; 
 • Wijkteam waar je geen nachtdiensten en / of bereikbaarheidsdiensten buiten jouw diensten hoeft te draaien;
 • De mogelijkheid om je als VIG of verpleegkundige verder te ontwikkelen op aandachtsgebieden als palliatieve zorg, wondzorg of medicatieveiligheid.

Interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in de volledige functieomschrijving? Neem dan gerust contact op met Evelien Verdult op 06-13690378 of via Evelien.Verdult@beweging3.nl.
Werkdagen maandag tot en met donderdag
* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


€ 2.650,73 - € 3.575,63

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: