Skip to content

Verzorgende IG

AmersfoortZorglocatie

Functieomschrijving

De liefde die jij als verzorgende IG nachtdienst hebt voor jouw vak, straal je uit naar de bewoners. Zodra je binnenkomt, tover jij een glimlach op het gezicht van een ieder van hen. De bewoners voelen zich gezien en gehoord door je, dit is wat jij als verzorgende IG in de nacht graag ziet en uitdraagt. Iets wat hoog in het vaandel staat binnen het team. Naast de ADL werkzaamheden zorg je voor veel gezelligheid samen met jouw collegae.
Regio: Amersfoort

Uren: 20 - 24 uur

Functie: verzorgende IG nachtdienst 
Opleiding: verzorgende IG 
Salaris: conform cao VVT FWG 35

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG ga je vooral aan de slag in de nachtdienst. Wij zoeken een nieuwe collega verzorgende IG voor de nachtdienst die het leuk vindt om proactief mee te denken over ontwikkelingen in de nabije toekomst en de kwaliteit van de nachtzorg. Observeren en rapporteren zijn ook jou als verzorgende IG in de nacht wel toevertrouwd. Nauwkeurig ga je te werk, zodat jouw collega's weten waar ze aan toe zijn. Ook in overleggen ben je een goede deelnemer. Hierin laat je zien dat je vak volwassen bent en laat je op een goede manier jouw stem gelden binnen de zorg.

Welzijn van bewoners is ook iets wat jouw aandacht heeft. Op individueel niveau, want elk persoon verdient de aandacht die hij/ zij nodig heeft. Door deze aandacht zorg je ervoor dat het welzijn verhoogt en bewoners een zeer tevreden leven kunnen leiden.

Aan het einde van de dienst heb je een voldaan en tevreden gevoel. Jij hebt het verschil kunnen maken als verzorgende IG in de nacht en dat geeft je een kick! Het team waar je in terecht komt is hecht en gevarieerd. Collega's werken vaak al meerdere jaren met elkaar samen, maar nieuwe collega's worden snel opgenomen in het team. Het team is zelfstandig en actief.

Nijenstede

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Neem voor een impressie van de locatie even een kijkje via deze link.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma verzorgende IG;
 • Heb jij een mbo spw niveau 4 opleiding afgerond? Dan nodigen we jou ook van harte uit te solliciteren!;
 • Je bent beschikbaar voor 20-24 uur per week.

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert;
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Uitdagend zorgcentrum met als doelgroep oude mensen met dementie, ouderen met (een) lichamelijke beperking(en)en mensen met niet aangeboren hersenletsel met zo'n 180 bewoners;
 • Teamuitjes!!!;
 • Je werkt in het prettige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover park Randenbroek in Amersfoort;
 • Een locatie waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar men elkaar groet;
 • De mogelijkheid om op een nieuwe afdeling te werken;
 • Je wil graag met jouw team aan de toekomst bouwen, dit is een nieuw team dus er zijn veel mogelijkheden!;
 • Jouw locatie is aan het moderniseren.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Yvonne van den Brink via 06 13 88 38 57 of via yvonne.vandenbrink@beweging3.nl. (Werkdagen maandag, dinsdagochtend en vrijdag.)

of