Skip to content

Verzorgende IG

Amersfoort€ 2.135,43 - € 2.937,68 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Geef jij zorg met liefde en aandacht omdat onze bewoners dat verdienen? Dan is deze baan als verzorgende IG psychogeriatrie/ somatiek wat voor jou waar jij jouw kwaliteiten in kan gaan zetten.

Regio: Amersfoort
Uren: 20 - 28 uur
Functie: verzorgende IG 
Opleiding: verzorgende IG 
Salaris: conform cao VVT FWG 35

Wat ga je doen?

De liefde die jij als verzorgende IG psychogeriatrie/ somatiek hebt voor ons vak, straal je uit naar de bewoners. Zodra je binnenkomt, tover jij een glimlach op het gezicht van een ieder van hen. De bewoners voelen zich gezien en gehoord door je, dit is wat jij als verzorgende IG psychogeriatrie/ somatiek graag ziet en uitdraagt. Iets wat hoog in het vaandel staat binnen het team. Naast de ADL werkzaamheden zorg je voor veel gezelligheid samen met jouw collegae. Observeren en rapporteren zijn ook jou als verzorgende IG psychogeriatrie/ somatiek wel toevertrouwd. Nauwkeurig ga je te werk, zodat jouw collega's weten waar ze aan toe zijn. Ook in overleggen ben je als verzorgende IG psychogeriatrie/ somatiek een goede deelnemer. Hierin laat je zien dat je vak volwassen bent en laat je op een goede manier jouw stem gelden binnen de zorg.

Nijenstede

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Bekijk voor een impressie van de locatie deze video.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma verzorgende IG;
 • Je hebt passie voor de zorg en liefde voor psychogeriatrie of somatiek en staat positief in het leven;
 • Je bent beschikbaar voor maximaal 28 uur per week;
 • Ben je student en volg je een relevante zorgopleiding? Dan ben je ook van harte welkom voor een (bij)baan.
 • Heb je een verlopen BIG-registratie? Ben je bereidt deze op onze kosten weer te behalen?

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert;
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Afwisselende job in een fijn en hecht team, waar je meteen wordt opgenomen als nieuwe collega;
 • Teamuitjes!!!;
 • Je werkt in het prettige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover park Randenbroek in Amersfoort;
 • Een locatie waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar men elkaar groet;
 • De mogelijkheid om op een nieuwe afdeling te werken;
 • Je wil graag met jouw team aan de toekomst bouwen, dit is een nieuw team dus er zijn veel mogelijkheden!;
 • Jouw locatie is aan het moderniseren.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon via 06 22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.
€ 2.135,43 - € 2.937,68 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.