Skip to content

Verzorgende IG (EVV) of Verpleegkundige

Amersfoort€ 2.266,72 - € 3.575,63Zorglocatie

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdagende baan in een prachtig gerenoveerd klooster? Lees dan vooral verder!

Regio: Amersfoort

Uren: 20 - 28 uur
Functie: verzorgende IG (EVV) of verpleegkundige
Opleiding: verzorgende IG (EVV) of verpleegkundige
Salaris: conform cao VVT FWG 35/45

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.Wat ga je doen?

Jij biedt ADL zorg aan onze bewoners en begeleidt bij verschillende activiteiten op de dag. Daarnaast ondersteun je bij alle voorkomende werkzaamheden die je als verzorgende IG/ verpleegkundige mag uitvoeren. Het is belangrijk dat je elkaar helpt waar nodig en actief meedenkt in het reilen en zeilen van de afdeling/ locatie. Hier haal je ook veel energie uit! Je komt te werken in een prettig en gezellig team met collega's die allemaal een passie hebben voor hun vak. Er is ook zeker een mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan als verzorgende IG met EVV taken. 

Er bestaat een grote kans dat je studenten tegenkomt als je bij ons aan de slag gaat; boven de locatie wonen namelijk studenten! De studenten doen regelmatig leuke activiteiten met onze bewoners. Hier halen de bewoners maar ook de studenten veel plezier uit. 


Binnen locatie Mgr Blom zijn er verschillende afdelingen waar ouderen wonen met een verschillende zorgvraag. Wij hebben bijvoorbeeld een afdeling met alleen PG bewoners: Bisschopsweg. De afdeling bestaat uit 8 FTE met gezellige en bevlogen collega's. Bij ons kunnen de PG bewoners op eigen initiatief gaan en staan waar hij/zij wil, dit vinden wij ook belangrijk. 


De afdeling Klooster is een andere afdeling daar wonen ouderen met een lichamelijke zorgvraag. Als je een voorkeur hebt voor één van de afdelingen dan horen wij dat graag, je kan altijd bellen of een appje sturen. We vinden het belangrijk dat jij als verzorgende IG (EVV) of verpleegkundige doet waar jij goed in bent en waar jij in je kracht staat, daarom gaan we samen kijken waar jij het beste past. 


Yvonne van der Lingen werkt als verzorgende IG bij Beweging 3.0. Lees hier haar verhaal.


Monseigneur Blom

Mgr. Blom is gelegen in een oud klooster op een prachtig parkachtig terrein, aan de rand van het bos. Na de renovatie in maart 2022 ontstaat een eigentijdse zorglocatie voor 60 bewoners. Wij bieden afwisselend werk; van cliënten met een lichte zorgindicatie tot een complexe zorgvraag (somatiek en PG). Mgr. Blom heeft een katholieke identiteit. Iedereen mag zich hier thuis voelen. Wel wordt verwacht dat iedereen respectvol omgaat met de levensbeschouwing en leefwijze van de religieuze bewoners. Onze droom voor onze bewoners? Dat iedereen zichzelf kan zijn en we genieten van elke dag. Aangenaam wonen, lekker eten, een prettige invulling van de dag met professionele ondersteuning daar waar nodig. Dat is wonen bij Mgr. Blom!

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma VIG of verpleegkundige;
 • Student en volg je mbo of hbo verpleegkunde? Dan je van harte welkom voor een bijbaan!
 • Enthousiasme en gedrevenheid om ons team te komen versterken;
 • Beschikbaar voor het werken in de flex of juist 20 - 28 uur;
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Je gaat aan de slag in een fijn, gezellig team waar je van harte welkom bent;
 • Een uitdagende doelgroep;
 • Een tuin met mogelijkheden om te wandelen en te genieten van de zon;
 • De mogelijkheid om te werken op een locatie die pas is gerenoveerd;
 • Aan de slag op een mooie locatie tegenover de dierentuin in Amersfoort.

Benieuwd naar onze locatie en collega's? 

Bekijk onderstaande video: 


Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl
of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Werkdagen: maandag t/m donderdag.€ 2.266,72 - € 3.575,63

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.