Skip to content

Verzorgende IG (EVV) of verpleegkundige

Amersfoort€ 2.650,73 - € 3.575,63 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Zoek jij als verpleegkundige naar een afwisselende en dynamische baan? Op onze somatische afdelingen vind jij die zeker! Een mix van vaste bewoners en kortdurende opnames wacht hier op jou en samen met de collega's (voornamelijk VIG en helpende) zorgen jullie voor de beste zorg! Heb jij een diploma SPW niveau 4 of begeleider specifieke doelgroepen en wil jij je scholen richting verzorgende IG? Dit kan binnen 20 weken bij ons, wij nodigen je van harte uit!

Regio: Amersfoort
Uren:  24 -32 uur
Functie: verpleegkundige, verzorgende IG
Opleiding: verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 45 (afhankelijk opleiding)

Wat ga je doen?

De bewoners die bij ons wonen/ verblijven hebben een somatische grondslag met een psychische gedragscomponent in de begeleiding. Soms pittig, maar dat is juist waar jij als verpleegkundige naar op zoek bent! Jij bent een verpleegkundige die van aanpakken weet en het liefst veel afwisseling heeft in het werk. Zo heb jij taken als EVV-er, begeleid je (verpleegkundig) leerlingen en heb je een aandachtsveld. Jij werkt als verpleegkundige mee, maar het coachen van de directe collega's gaat jou heel natuurlijk af. Collega's weten jou te vinden en als verpleegkundige geef jij graag advies en denk jij mee. Ook ben je sparringpartner voor de coördinerend verpleegkundige en zorg jij er samen met de collega's voor dat de juiste zorg wordt geleverd!

Op onze locatie (en afdeling) staat de mogelijkheid tot verder ontwikkelen hoog in het vaandel. Je kunt hierbij denken aan EVV- cursus, werkbegeleider/ assessor of eventueel een opleiding via onze Academie. Verder volg je e-learning of klassikaal les om bevoegd en bekwaam te houden.  Collega Yvonne werkt ook op onze afdeling! Lees hier haar verhaal.

Verpleeghuis de Lichtenberg Amersfoort
Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma verzorgende IG of verpleegkundige; 
 • Enthousiasme en gedrevenheid;
 • Jij hebt talent voor het werken met deze doelgroep; 
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Aan de slag in een dynamisch team waar je warm wordt ontvangen!
 • Onze locatie is goed te bereiken met het OV (de bus stopt voor de deur) en er is voldoende parkeergelegenheid;
 • Veel afwisseling, geen dag is hetzelfde en daar houd jij als verpleegkundige van; 
 • Werk jij het liefst dag- en avonddiensten? Dit is bespreekbaar!

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

In verband met de vakantie van Lieveke kan je in de periode van 8 mei tot en met 2 juni contact leggen met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl

€ 2.650,73 - € 3.575,63 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.