Skip to content

Verzorgende IG (EVV) of verpleegkundige

Amersfoort€ 2.650,73 - € 3.575,63 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Zoek jij als verzorgende IG (EVV) of verpleegkundige naar een afwisselende baan in een stabiel team? Op onze somatische afdeling vind jij die zeker! Omdat wij veel tijdelijk verblijf aanbieden is dit een afdeling met een hoge turnover waardoor er veel dynamiek in het werk is. Iets voor jou? Welkom!


Regio: 
Amersfoort
Uren:  24 -32 uur
Functie: verpleegkundige, verzorgende IG (EVV)
Opleiding: verpleegkunde niveau 4, verzorgende IG (EVV)
Salaris: conform cao VVT FWG 40, 45 (afhankelijk opleiding)

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

De bewoners die bij ons wonen/ verblijven hebben een somatische grondslag met een psychische gedragscomponent in de begeleiding. Soms pittig, maar dat is juist waar jij als verzorgende IG (EVV) of verpleegkundige naar op zoek bent! Jij bent een verzorgende IG (EVV) /verpleegkundige die van aanpakken weet en het liefst veel afwisseling heeft in het werk. Zo heb jij taken als EVV-er, begeleid je (verpleegkundig) leerlingen en heb je een aandachtsveld. Jij werkt als verpleegkundige mee, maar het coachen van de directe collega's gaat jou heel natuurlijk af. Collega's weten jou te vinden jij geeft graag advies en denkt mee. Ook ben je sparringpartner voor de coördinerend verpleegkundige en zorg jij er samen met de collega's voor dat de juiste zorg wordt geleverd!

Op onze locatie (en afdeling) staat de mogelijkheid tot verder ontwikkelen hoog in het vaandel. Je kunt hierbij denken aan EVV- cursus, werkbegeleider/ assessor of eventueel een opleiding zoals mbo of hbo verpleegkundige. Verder volg je e-learning of klassikaal les om bevoegd en bekwaam te houden.  Collega Yvonne werkt ook op onze afdeling! Lees hier haar verhaal.

Heb jij een diploma SPW niveau 4 of begeleider specifieke doelgroepen en wil jij je scholen richting verzorgende IG? Dit kan binnen 20 weken bij ons, wij nodigen je van harte uit!

Verpleeghuis de Lichtenberg Amersfoort
Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma verzorgende IG (EVV)of verpleegkundige; 
 • Enthousiasme en gedrevenheid;
 • Jij hebt talent voor het werken met deze doelgroep; 

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Loop vooral eens mee!
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Aan de slag in een dynamisch team waar je warm wordt ontvangen!
 • Onze locatie is goed te bereiken met het OV (de bus stopt voor de deur) en er is voldoende parkeergelegenheid;
 • Veel afwisseling, geen dag is hetzelfde;
 • Werk jij het liefst dag- en avonddiensten? Dit is bespreekbaar!

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.650,73 - € 3.575,63 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.