Skip to content

Verzorgende IG (EVV)

Regio Amersfoort€ 2.266,72 - € 3.254,43Zorglocatie

Functieomschrijving

Werk jij als verzorgende IG graag vanuit de persoonsgerichte benadering? Vind jij het belangrijk om te luisteren naar de wensen van onze bewoners en zorg met liefde en aandacht te bieden? Dan is de functie van verzorgende IG / EVV iets voor jou! Heb jij een diploma SPW niveau 4 of begeleider specifieke doelgroepen en wil jij je scholen richting verzorgende IG? Dit kan binnen 20 weken bij ons, wij nodigen je van harte uit!

Regio: Amersfoort
Uren: 3 - 32
Functie: verzorgende IG (EVV)
Opleiding: verzorgende IG, verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 35 / 40 (EVV)

Wat ga je doen?

Als collega met het diploma verzorgende IG / EVV zorg je voor het aangename leven van onze bewoners. Je bent als verzorgende IG / EVV contactpersoon voor de bewoners en hun naasten. Samen met collega’s stel je een zorgplan op, om de juiste zorg voor de bewoners te organiseren.

Wij zijn op zoek naar iemand die met veel liefde en passie onze bewoners elke dag weer in het zonnetje zet en een glimlach op hun gezichten tovert. Na een leuk gesprek met een van onze teammanagers ga je een paar uurtjes meelopen op de afdeling naar jouw keuze. We vinden het belangrijk dat jij als verzorgende IG/ EVV doet waar jij goed in bent en waar jij in je kracht staat, daarom gaan we samen kijken waar jij het beste past!


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma verzorgende IG / EVV.
 • Als verzorgende IG / EVV ben je beschikbaar tussen 8 – 32 uur per week en je wilt je voor langere tijd verbinden aan onze organisatie.
 • Je bent enthousiast en hebt zin om aan de slag te gaan op één van onze locaties in regio Eemland.
 • Ben jij een herintreder en wil je jouw registratie opnieuw behalen dan ben jij als verpleegkundige ook van harte welkom.

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jou werk uniek

 • Jij vindt het leuk om een band met onze bewoners op te bouwen.
 • Er is een mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie en op termijn wellicht jouw verpleegkundige diploma te behalen.
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt waar jij jouw talenten in kunt gaan zetten.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met onze recruiters Lieveke Meiling 06 42 53 20 45/ Lieveke.Meiling@Beweging3.nl of Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 /  
Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.266,72 - € 3.254,43

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.