Skip to content

Verzorgende IG/ EVV/ verpleegkundige

Nijkerk€ 2.266,72 - € 3.575,63 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Ga jij als verzorgende IG/EVV of verpleegkundige aan de slag op een 'echte Nijkerkse locatie' waar gezelligheid is? 

Regio: Nijkerk
Uren: 16-24 uur
Functie: VIG of verpleegkundige 
Opleiding: VIG of verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 35 of 45 (afhankelijk opleiding)

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG of verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het zorgproces van onze bewoners. Je bent hierin de aangewezen persoon om een vertaling te maken tussen de wensen/behoefte van de bewoner en de zorgverlening. Je coördineert de zorg en bewaakt de kwaliteit van zorgverlening en helpt zo je cliënt met een betere kwaliteit van leven. Ook ben je het aanspreekpunt voor bewoners, verwanten, jouw collega’s en andere disciplines. Hier ben je sterk in Dit gaat je goed af, omdat je makkelijk contact maakt en als verpleegkundige/verzorgende IG erg goed bent in jouw vak!


Wij zoeken een verpleegkundige/verzorgende IG met EVV taken. Heb je deze nu nog niet en ben je bereidt deze te halen dan is dit zeker mogelijk bij ons. Wil je meer weten over het werken bij op locatie De Pol en waarom dat zo leuk is? Lees dan het verhaal van collega Nico.

De Pol Nijkerk
De Pol
 heeft 36 plaatsen voor langdurige somatische zorg, 80 plaatsen voor langdurige psychogeriatrische zorg en 34 plaatsen voor revalidatie. In het eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop waarbij er 10-12 bewoners op een woongroep wonen. Het woonzorgcentrum biedt een plezierige woonomgeving en prettige sfeer. Respect, aandacht, openheid en vertrouwen zijn hier belangrijk in de omgang met elkaar.

Het welzijnsteam organiseert met regelmaat bijeenkomsten en activiteiten voor bewoners. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Alle bewoners hebben een eigen woon/ slaapkamer en er zijn mogelijkheden om anderen te ontmoeten, je terug te trekken of samen te zijn met naasten en bezoek. 

Collega aan het woord

Nico Hoogteyling werkt als verpleegkundige op de Pol. 'De sfeer op onze locatie is warm. Je komt te werken in een degelijk verpleeghuis waar we zorg verlenen volgens de laatste richtlijnen.' Lees hier zijn verhaal.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma VIG of verpleegkunde.
 • In het bezit van een diploma SPW of specifieke doelgroep? Wij leiden jou binnen 20 weken op tot VIG!
 • Als verpleegkundige/verzorgende IG ben jij beschikbaar voor 16 -24 uur per week voor alle diensttijden.
 • Jij bent een verpleegkundige/verzorgende IG met affiniteit voor PG of somatiek en je zet hier graag jouw talenten voor in!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Warme zorg met aandacht! Dit is hoe wij de zorg graag willen bieden aan onze bewoners. Jij ook?
 • Als eerst verantwoordelijk medewerker draag jij zorg voor de samenwerking en afstemming tussen bewoners, verwanten, collega’s en disciplines ten behoeve van de zorgverlening.
 • Iedere bewoner is uniek en persoonsgerichte benadering staat hierbij centraal; Als verpleegkundige/verzorgende IG kom je te werken op een echte Nijkerkse locatie waar gezelligheid heerst.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

In verband met de vakantie van Lieveke kan je in de periode van 8 mei tot en met 2 juni contact leggen met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl

€ 2.266,72 - € 3.575,63 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.