Skip to content

Verzorgende IG/ MZ BBL (ook zij-instroom!)

Amersfoort€ 2.199,49 - € 3.025,81Staf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Altijd al willen werken in de ouderenzorg en in het bezit van een (helpende) diploma niveau 2? Dan is dit jouw kans! Laat je opleiden tot verzorgende IG/MZ! Ook als jij een opleiding mbo niveau 2 hebt welke niet zorggerelateerd is, ben je van harte welkom om te solliciteren! Ons streven is om per mei 2023 een bedrijfsklas te starten.
Doe jij mee? 


Regio: Amersfoort 

Uren: 28 uur 

Duur opleiding: 2 jaar (startdatum mei 2023)

Functie: Verzorgende IG/ MZ BBL
Opleiding: mbo niveau 2 diploma 
Salaris: conform cao VVT (Zij-instroom: cao VVT FWG 35, trede zij-instroom € 2.199,49)

Wat ga je doen

Wil jij werken binnen de zorg en zoek jij naar een passende opleiding? Laten wij je even een stukje verder helpen. Leren en er ook nog voor betaald krijgen. Want werken in de zorg is heel erg uitdagend en tof! Daarnaast help je er een ander mee. Mooier kan niet, zou ik zeggen! In onze organisatie hebben we opleidingsplekken voor VIG/ MZ niveau 3. Dit kan als leerling op een van onze locaties of in een van onze wijkteams.


Je wordt in de praktijk opgeleid tot verzorgende IG/MZ. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, je hebt een ervaren werkbegeleider en een leerbegeleider die je bijstaat met hun expertise. Ook heb je natuurlijk een heel aantal collega’s in de zorg die uitleg geven je over hetgeen je moet kennen en laten je zien hoe alles in de praktijk werkt zodat jij je optimaal kan ontwikkelen in het vak als verzorgende IG/MZ.

Omdat je de BBL-variant van de opleiding gaat volgen, krijg je een garantiesalaris. Tijdens je opleiding heb je een leerarbeidsovereenkomst voor 28 uur, hiervan ben je 24 uur aan het werk op locatie. Ga je in de wijk werken dan krijg je een contract van 24 uur, hiervan ben je 20 uur aan het werk.


Klaar met je opleiding? FEEST! Dan krijg jij je 2 diploma’s, namelijk: verzorgende-IG en maatschappelijke zorg. En natuurlijk mag de vlag uit! Doordat jij intern de opleiding hebt doorlopen en al zoveel in de praktijk hebt meegemaakt, kan je makkelijk aan de slag bij Beweging 3.0!

Vereisten

Dit neem je mee! 

 • Jij bent in het bezit van een diploma  niveau 2.
 • Zij-instromers zijn dus van harte welkom!
 • Jij bent gedreven, leergierig en nieuwsgierig in je vak.
 • Je hebt passie voor de zorg en staat positief in het leven.

Dit bieden wij jou 

 • Een goede selectieprocedure, zodat je precies weet waar je aan begint en belangrijker dat je het met succes gaat afronden.
 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Hele enthousiaste werk- en leerbegeleiders, die jou alle ins- & outs van het vak laten zien.
 • Passievolle docenten en een leuke groep medestudenten.

Dit maakt jouw werk uniek

 • ''Warme zorg met aandacht! Dit is hoe wij de zorg graag willen bieden aan onze bewoners''. Jij ook?
 • Op onze locatie zorgen wij voor goede begeleiding en het inwerken van de collega's.
 • Hadden we al gezegd dat je als zijinstromer ook welkom bent?

Interesse?
Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag of met Lieveke Meiling op 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl (maandag tot en met donderdag).


Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons  toe via onderstaande sollicitatiebutton. 


€ 2.199,49 - € 3.025,81

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.