Skip to content

Verzorgende IG Nachtdienst

Nederland, Utrecht, AmersfoortZorglocatie

Functieomschrijving

De liefde die jij als verzorgende IG nachtdienst hebt voor jouw vak, straal je uit naar de bewoners. Zodra je binnenkomt, tover jij een glimlach op het gezicht van een ieder van hen. De bewoners voelen zich gezien en gehoord door je, dit is wat jij als verzorgende IG in de nacht graag ziet en uitdraagt. Iets wat hoog in het vaandel staat binnen het team. Naast de ADL werkzaamheden zorg je voor veel gezelligheid samen met jouw collegae.

Regio: Amersfoort

Uren: 20 - 28 uur

Functie: verzorgende IG nachtdienst 
Opleiding: verzorgende IG 
Salaris: conform cao VVT FWG 35

Wat ga je doen?


Als verzorgende IG ga je vooral aan de slag in de nachtdienst. Wij zoeken een collega die voorkeur heeft voor het werken van deze nachtdiensten van 22.45 tot 07.30. Het leuke aan het werken in de nachtdienst op onze locatie is dat je te maken het met verschillende doelgroepen waaronder pg en NAH. Jij zorgt voor continuïteit van zorg voor onze bewoners. Je denkt mee over ontwikkelingen m.b.t. de nachtdienst. Als verzorgende IG nachtdienst ben jij gewend om verantwoordelijkheid te dragen. Jij werkt nauw samen met het vaste nachtdienstteam maar vindt het ook geen probleem om zelfstandig te werken.

Wij zoeken een nieuwe collega verzorgende IG nachtdienst die het leuk vindt om proactief mee te denken over ontwikkelingen in de nabije toekomst en de kwaliteit van de nachtzorg. Ben jij degene die wij zoeken en die het interessant en leuk vindt om hiermee aan de slag te gaan? Jij bent van harte welkom! Observeren en rapporteren zijn ook jou als verzorgende IG in de nacht wel toevertrouwd. Nauwkeurig ga je te werk, zodat jouw collega's weten waar ze aan toe zijn. Ook in overleggen ben je een goede deelnemer. Hierin laat je zien dat je vak volwassen bent en laat je op een goede manier jouw stem gelden binnen de zorg.

Welzijn van bewoners is ook iets wat jouw aandacht heeft. Op individueel niveau, want elk persoon verdient de aandacht die hij/ zij nodig heeft. Door deze aandacht zorg je ervoor dat het welzijn verhoogt en bewoners een zeer tevreden leven kunnen leiden.

Aan het einde van de dienst heb je een voldaan en tevreden gevoel. Jij hebt het verschil kunnen maken als verzorgende IG in de nacht en dat geeft je een kick! Het team waar je in terecht komt is hecht en gevarieerd. Collega's werken vaak al meerdere jaren met elkaar samen, maar nieuwe collega's worden snel opgenomen in het team. Het team is zelfstandig en actief.


Nijenstede

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Neem voor een impressie van de locatie even een kijkje via deze link.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma verzorgende IG;
 • Heb jij een mbo spw niveau 4 opleiding afgerond? Dan nodigen we jou ook van harte uit te solliciteren!;
 • Je kan zelfstandig werken, iets wat erg belangrijk is in de nacht;
 • Je hebt passie voor de zorg en staat positief in het leven;
 • Je bent beschikbaar voor 20-28 uur per week;
 • Heb je een verlopen BIG-registratie? Ben je bereidt deze op onze kosten weer te behalen?

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert;
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • De mogelijkheid om jouw BIG-registratie weer te behalen op onze kosten (mocht dit zijn verlopen) of om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen Academie in Amersfoort- Vathorst.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Uitdagend zorgcentrum met als doelgroep oude mensen met dementie, ouderen met (een) lichamelijke beperking(en)en mensen met niet aangeboren hersenletsel met zo'n 180 bewoners;
 • Teamuitjes!!!;
 • Je werkt in het prettige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover park Randenbroek in Amersfoort;
 • Een locatie waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar men elkaar groet;
 • De mogelijkheid om op een nieuwe afdeling te werken;
 • Je wil graag met jouw team aan de toekomst bouwen, dit is een nieuw team dus er zijn veel mogelijkheden!;
 • Jouw locatie is aan het moderniseren.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon via 06 22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.

of