Overslaan naar content

Verzorgende IG/ verpleegkundige Mgr. Blom

AmersfoortIntramuraal

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als vigger/ verpleegkundige op een mooie locatie aan de rand van Amersfoort? Lees dan vooral verder. 

Regio: Amersfoort

Uren: 12-32 uur
Functie: verzorgende IG/ verpleegkundige
Opleiding: mbo
Salaris: conform cao VVT 35/ 45

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer. 

Wat ga je doen?

Samen met je collega's zorg je voor onze bewoners. Iedere dag is afwisselend en uitdagend dat komt omdat elke bewoner zijn eigen zorgvraag heeft waar verschillende handelingen uit voort komen.


Onze bewoners kunnen zich vrij bewegen binnen de afdeling en je komt dan ook te werken in een bevlogen en gezellig team. Wij hebben ook afdelingen waar bewoners wonen met een lichamelijke zorgvraag maar op dit moment zijn wij op zoek naar een collega voor de PG afdeling. We vinden het belangrijk dat jij als verzorgende IG/ verpleegkundige doet waar jij goed in bent en waar jij in je kracht staat, daarom gaan we samen kijken waar jij het beste past. Als je meer informatie wil over de afdelingen dan kan je altijd contact opnemen (appen/bellen), wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden!


Yvonne van der Lingen werkt als verzorgende IG bij Beweging 3.0. Lees hier haar verhaal.

Monseigneur Blom

Mgr. Blom is gelegen in een oud klooster op een prachtig parkachtig terrein, aan de rand van het bos. Na de renovatie in maart 2022 ontstaat een eigentijdse zorglocatie voor 60 bewoners. Wij bieden afwisselend werk; van cliënten met een lichte zorgindicatie tot een complexe zorgvraag. Mgr. Blom heeft een katholieke identiteit. Iedereen mag zich hier thuis voelen. Wel wordt verwacht dat iedereen respectvol omgaat met de levensbeschouwing en leefwijze van de religieuze bewoners.

Onze droom voor onze bewoners? Dat iedereen zichzelf kan zijn en we genieten van elke dag. Aangenaam wonen, lekker eten, een prettige invulling van de dag met professionele ondersteuning daar waar nodig. Dat is wonen bij Mgr. Blom!


Vereisten

Dit neem je mee

 • Je hebt een diploma verzorgende IG/ verpleegkundige.
 • Je bent enthousiast en gedreven.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Dit bieden wij jou 

 • Salaris conform cao VVT.
 • Hoogte van het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.

Dit maakt jou werk uniek

 • Moderne locatie tegenover het dierenpark in Amersfoort.
 • Collega's die hetzelfde doel voor ogen hebben voor de bewoners: een leuke dag bezorgen, de kwaliteit hoog houden en meegaan in de beleving van de bewoners.
 • De kans om te werken op een mooie locatie die pas geleden is gerenoveerd.
 • Een levendige, warme en open sfeer.
 • Een tuin met mogelijkheden om te wandelen en te genieten van de zon.
 • Een uitdagende doelgroep.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nlof reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Werkdagen: maandag t/m donderdag

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: