Overslaan naar content

Verzorgende IG of verpleegkundige wijk Hoevelaken/ Achterveld

HoevelakenWijkverpleging

Functieomschrijving

Zoek jij als VIG of verpleegkundige naar een afwisselende baan met de uitdaging van verschillende handelingen? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid én in een fijn team? Lees dan vooral verder!

Regio: Hoevelaken/ Achterveld
Uren: 3 – 28 uur
Functie: verzorgende IG of verpleegkundige
Opleiding: verzorgende IG of verpleegkundige
Salaris: conform cao VVT FWG 45/ 35

Wat ga je doen?

Palliatieve zorg, een steunkous aantrekken, dan weer een cliënt die gedoucht mag worden en een andere cliënt waar een verpleegtechnische handeling moet worden verricht: het werken als verzorgende IG/ verpleegkundige in de wijk is afwisselend en je hebt de uitdaging van de verschillende handeling die bij jouw vak horen. ''Leerlingen zijn vaak aangenaam verrast als zij mee gaan werken als verzorgende IG/ verpleegkundige in de wijkverpleging, zij zien dan in dat het toch wel erg leerzaam is'' aldus een collega verpleegkundige uit het team. In de rol van verpleegkundige of verzorgende IG in de wijkverpleging werk je zelfstandig en heb je veel verantwoordelijkheid, mede doordat je zelf (uiteraard ook in overleg met het team) kunt beslissen. Als jij van afwisseling en uitdaging in je werk houdt dan is het werken als verzorgende IG / verpleegkundige in de wijkverpleging zeker wat voor jou!

Team 

Het team staat voor een hoge kwaliteit van zorg. Wij verlenen zorg binnen een groter geografisch gebied. Daarom stellen wij een auto beschikbaar. 


Hoevelaken/ Achterveld

Elk wijkverpleging team bestaat uit zorgverleners van verschillend niveau. Je hebt veel contact met je collega’s. Het dagelijks contact met cliënten, familie/relaties van cliënten en vrijwilligers zal centraal staan binnen het werk in de wijkverpleging. Saskia Eerland werkt met veel plezier als Verzorgende in de wijkverpleging 'De diversiteit in de wijk is enorm en je maakt zoveel mee!'. Lees hier haar hele verhaal.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma verzorgende IG of verpleegkundige.
 • Student en volg je mbo of hbo verpleegkunde? Ook van harte welkom voor een bijbaan vanaf het derde jaar, of als je een ADL certificaat hebt of medicatie mag delen.
 • Hart voor de ouderenzorg.
 • Nieuwsgierig naar het werken in de wijk? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Een gevarieerd cliëntenbestand waar je veel kunt leren en elke dag weer anders is.
 • Diensten van minimaal vier uur per dag.
 • Wijkteam waar je geen nachtdiensten en / of bereikbaarheidsdiensten buiten jouw diensten hoeft te draaien.
 • De mogelijkheid om je als VIG of verpleegkundige verder te ontwikkelen op aandachtsgebieden als palliatieve zorg, wondzorg of medicatieveiligheid.

Interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in de volledige functieomschrijving? Neem dan gerust contact op met Evelien Verdult op 06-13690378 of via Evelien.Verdult@beweging3.nl.
Werkdagen maandag tot en met donderdag
* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: