Skip to content

Verzorgende IG PG EVV Nijenstede

Amersfoort€ 2.495,33 - € 3.254,43 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Ben jij als Verzorgende IG PG EVV op zoek naar afwisselend werk binnen een organisatie waar we gebruik maken van jouw expertise en kennis? Lees dan verder!

Regio: Amersfoort

Uren: 24-32 uur 

Functie: verzorgende IG EVV op een PG afdeling
Opleiding: verzorgende IG niveau 3 met diploma EVV 
Salaris: conform cao VVT schaal 40

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen

Als verzorgende IG PG heb jij uiteraard jouw standaard werkzaamheden. Maar jouw EVV taken zijn het die jou uitdaging bieden en je genoegdoening geven in jouw werk. Je bent de schakel tussen de bewoner en de familie. Overlegt met hen en stelt plannen op. 

Jouw werk als verzorgende IG PG EVV is vakmanschap en jij voert daarbij een regiefunctie uit. Daarbij coördineer je de zorg- en dienstverlening van onze bewoners maar ben jij ook daardoor verantwoordelijk voor de totale zorg van hen. Intercollegiaal overleg voer je als verzorgende IG PG EVV met bijvoorbeeld de specialist ouderengeneeskunde, de huisarts en andere behandelaren zoals de fysio- en de ergotherapeut. In samenspraak met hen begeleidt, verpleeg en verzorg je de bewoners als verzorgende IG PG EVV.

Deze taken geven je veel verantwoordelijkheid en wij vinden het belangrijk dat je daar als verzorgende IG PG EVV de tijd voor krijgt om deze taken goed uit te voeren.


Nijenstede

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Bekijk voor een impressie van de locatie deze video:


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee! 

  • Diploma verzorgende IG niveau 3 aangevuld met EVV diploma.


Dit bieden wij jou 

  • Je krijgt een buddy die je wegwijs maakt op de locatie.
  • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
  • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 


Dit maakt jouw werk uniek 

  • Het werk is erg afwisselend en je hebt als verzorgende IG EVV veel verantwoordelijkheden en men doet echt een beroep op jouw vakmanschap!
  • Je werkt in het gezellige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover park Randenbroek in Amersfoort. 

Interesse?

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer! Alleen een cv is voldoende!

Neem dan gerust contact op met Evelien Verdult op 06-13690378 of via Evelien.Verdult@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.€ 2.495,33 - € 3.254,43 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.