Skip to content

Helpende zorg en welzijn (of plus)

Amersfoort€ 14,13 - € 18,24 per uurZorglocatie

Functieomschrijving

Zoek jij als helpende (plus) een baan waar jij veel kunt leren? Een somatische afdeling met overbruggingszorg, permanente bewoners én een diversiteit aan ziektebeelden? Van harte welkom!
Regio: Amersfoort

Uren: 16 -22 uur 
Functie: helpende zorg & welzijn of helpende plus
Salaris: conform cao VVT FWG 25 (of FWG 30 als helpende plus) 

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Als helpende zorg en welzijn draag je zorg voor het aangename leven van de (tijdelijke) bewoners. Jij verricht ADL zorg en biedt ondersteuning bij de dagelijkse levensbehoefte. Je vindt het leuk om een band op te bouwen en naast dat je houdt van het werken in teamverband kan je ook goed zelfstandig werken. Als helpende zorg en welzijn heb je veel interactie met de bewoners. Ook zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden dus als je deze wens hebt dan denken we graag met je mee! Je werkt dag- en avonddiensten en de diensttijden die het meest voorkomen zijn:
- 07.30u tot 14.30u of 07.00u tot 13.00u

- 17.15u tot 21.45u of 15.30u - 22.30u (helpende plus) 

Collega Yvonne werkt ook op onze locatie. Lees hier haar verhaal.


Verpleeghuis de Lichtenberg Amersfoort
Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen? Wij verwelkomen je graag binnenkort op onze locatie.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Enthousiasme en gedrevenheid.
  • Jij hebt affiniteit met somatiek en zet graag jouw talent hiervoor in.
  • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
  • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
  • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Op deze afdeling vind je WLZ- zorg, uitdagend!
  • Onze locatie is goed te bereiken met het OV (de bus stopt voor de deur) en er is voldoende parkeergelegenheid.

Heb jij passie voor het werk in de ouderenzorg en kom jij ons team versterken?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

€ 14,13 - € 18,24 per uur

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.