Skip to content

Verzorgende IG / verpleegkundige Amersfoort Centrum

Amersfoort€ 2.324,49 - € 3.754,41 per maandThuiszorg

Functieomschrijving

Zoek jij als verzorgende IG of verpleegkundige naar een afwisselende baan met de uitdaging van verschillende handelingen? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid én in een fijn team? 

Regio: Soesterkwartier, Kruiskamp Koppelcentrum, Liendert- en Rustenburg
Uren: 3 – 28 uur
Functie: verzorgende IG of verpleegkundige
Opleiding: verzorgende IG of verpleegkundige
Salaris: conform cao VVT FWG 35/ 45

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Palliatieve zorg, een steunkous aantrekken, dan weer een cliënt die gedoucht mag worden en een andere cliënt waar een verpleegtechnische handeling moet worden verricht: het werken als verzorgende IG / verpleegkundige in de wijk is afwisselend en je hebt de uitdaging van de verschillende handeling die bij jouw vak horen. ''Leerlingen zijn vaak aangenaam verrast als zij mee gaan werken als verzorgende IG / verpleegkundige in de wijkverpleging, zij zien dan in dat het toch wel erg leerzaam is'' aldus een collega verpleegkundige uit het team. In de rol van verpleegkundige of verzorgende IG in de thuiszorg werk je zelfstandig en heb je veel verantwoordelijkheid, mede doordat je zelf (uiteraard ook in overleg met het team) kunt beslissen. Als jij van afwisseling en uitdaging in je werk houdt dan is het werken als verzorgende IG / verpleegkundige in de wijkverpleging zeker wat voor jou!

Amersfoort – centrum

Jij gaat aan de slag in Amersfoort Centrum waar de wijken Soesterkwartier, Kruiskamp Koppelcentrum, Liendert- en Rustenburg onder vallen. Wijken met een gevarieerd cliëntenbestand!

Saskia Eerland werkt met veel plezier als Verzorgende in de thuiszorg 'De diversiteit in de wijk is enorm en je maakt zoveel mee!'. Lees hier haar hele verhaal.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Student en volg je mbo of hbo verpleegkunde? Ook van harte welkom voor een bijbaan vanaf het derde jaar;
 • Hart voor de ouderenzorg;
 • Nieuwsgierig naar het werken in de wijk? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Een gevarieerd cliëntenbestand waar je veel kunt leren en elke dag weer anders is;
 • Diensten van minimaal vier uur per dag;
 • Wijkteam waar je geen nachtdiensten en / of bereikbaarheidsdiensten buiten jouw diensten hoeft te draaien;
 • De mogelijkheid om je als VIG of verpleegkundige verder te ontwikkelen op aandachtsgebieden als palliatieve zorg, wondzorg of medicatieveiligheid.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

€ 2.324,49 - € 3.754,41 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.