Skip to content

Verzorgende IG/ Verpleegkundige NAH

Amersfoort€ 2.266,72 - € 3.575,63 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Geef jij zorg met liefde en aandacht omdat onze bewoners dat verdienen? Dan is deze baan op de NAH wat voor jou waar jij jouw kwaliteiten in kan gaan zetten.


Regio: Amersfoort
Uren: 20 - 28 uur
Functie: verzorgende IG/ verpleegkundige Niet Aangeboren Hersenletsel
Opleiding: mbo diploma verzorgende IG niveau 3/ verpleegkundige niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 35/ 45


Wat ga je doen?

Als verzorgende IG of verpleegkundige NAH lever je samen met je team zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt bewoners met NAH die zorg nodig hebben. Naast de prettige omgang met de bewoners bouw je als verzorgende IG of verpleegkundige NAH ook een (vertrouwens-) relatie op met familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Dit gaat je goed af, omdat je makkelijk contact maakt en een kei bent in je vak. Je zult als verzorgende IG of verpleegkundige NAH werkzaam zijn op de afdeling Niet Aangeboren Hersenletsel. Het gaat zowel om dag- als avonddiensten (tussen 07.00 en 23.00 uur). Daarnaast zijn als verzorgende IG of verpleegkundige NAH ook nachtdiensten bespreekbaar. Het zal veelal om verantwoordelijke diensten gaan van 7,5 tot 8 uur per dienst.

Nijenstede

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Neem voor een impressie van de locatie, bekijk deze video.

Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.


Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3/ mbo verpleegkundige niveau 4.
 • Je hebt gevoel voor humor en natuurlijk een tomeloze passie en liefde voor de ouderenzorg.
 • Het is een pré als je kennis en ervaring hebt met de doelgroep NAH.
 • Je bent beschikbaar voor 20-28 uur.

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Afwisselende job in een fijn en hecht team, waar je meteen wordt opgenomen als nieuwe collega.
 • Teamuitjes!!!
 • Je werkt in het prettige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover park Randenbroek in Amersfoort.
 • Een locatie waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar men elkaar groet.
 • De mogelijkheid om op een nieuwe afdeling te werken.
 • Je wil graag met jouw team aan de toekomst bouwen, dit is een nieuw team dus er zijn veel mogelijkheden!


Interesse?

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer! Alleen een cv is voldoende! 
Neem dan gerust contact op met Evelien Verdult op 06-13690378 of via Evelien.Verdult@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.€ 2.266,72 - € 3.575,63 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.