Overslaan naar content

Helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige Zorg Erf

Putten€ 2.210,77 - € 3.754,41 per maandIntramuraal

Functieomschrijving

Houd je van natuur en het buiten leven en bied je graag zorg aansluitend op de behoefte van de bewoners? Wij zoeken een nieuwe collega met een diploma helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige die ons team komt versterken!

Regio: Putten
Uren: 20 - 28 uur
Functie: helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige 
Salaris: conform cao VVT FWG 30 (helpende plus), FWG 35 (verzorgende IG) of FWG 45 (verpleegkundige)
In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Jij biedt als helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige ADL zorg aan onze bewoners en begeleidt bij activiteiten op de dag. Daarnaast ondersteun je bij alle voorkomende werkzaamheden die je als helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige mag uitvoeren.
Op onze locatie zijn verschillende gemeenschappelijke woningen waar de bewoners uit kunnen kijken op de binnenplaats met dieren, planten en bloemen. Er zijn twee gezamenlijke huiskamers en een keuken waar de bewoners de dag door kunnen brengen en waarbij net als bij de dagbesteding allerlei activiteiten worden aangeboden. Als helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige kan jij hierbij ondersteunen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer waar hij / zij kan rusten en slapen.

Je werkt als helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige vooral dag- en avonddiensten van 8 uur waarbij de starttijden 07.00-07.30u of 14.45u- 15.15u zijn.

Zorg Erf Putten
Zorg Erf Buiten - Verblijf biedt kleinschalig wonen voor ouderen met dementie in een setting die vakantieachtig aandoet. Het Zorg Erf bevindt zich in de bosrijke omgeving van het westelijke buitengebied van Putten. Vanuit de woning kijken onze bewoners uit op een gemeenschappelijke binnenplaats waar van alles te zien is. Een prachtige plek waar het voor iedereen fijn vertoeven is; voor de bezoeker, voor de (klein) kinderen maar ook voor het personeel is het een fijne plek om te werken.

Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich vrij voelen. Onder het motto 'niet moet, alles mag' krijgt men de gelegenheid om sociale contacten te leggen, te bewegen en zich nuttig en nodig te voelen. 

Vereisten

Dit neem je mee

 • Enthousiasme en gedrevenheid om ons team te komen versterken. 
 • Jij hebt affiniteit met het buiten leven en vindt het interessant om te werken met de doelgroep psychogeriatrie.
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Werken op ons buitenverblijf in een prachtige, bosrijke omgeving.
 • Je gaat aan de slag in een fijn, gezellig team waar jij van harte welkom bent.
 • Aan de slag op een veilige locatie waar vrijheid en ruimte is.

Interesse?


Reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Heb je vragen? Neem gerust contact op met Thérèse Hofmeijer-Boon via 06 – 22 84 27 16 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.


* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


€ 2.210,77 - € 3.754,41 per maand

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: