Skip to content

Verzorgende IG / verpleegkundige revalidatie

Nijkerk€ 2.135,43 - € 3.417,49 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Werk jij als verzorgende IG of verpleegkundige graag op een revalidatie afdeling? Houd jij van afwisseling, dynamiek én van het werken op een echte 'Nijkerkse' locatie? Wij verwelkomen jou graag als nieuwe collega!

Regio:
Nijkerk
Uren: 16- 28 uur
Functie: verzorgende IG of verpleegkundige
Opleiding: verzorgende IG, verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 35/ 45

Wat ga je doen?

Werken als verzorgende IG of verpleegkundige op onze geriatrische revalidatie is erg afwisselend en dient een prachtig doel: ‘zo zelfstandig mogelijk terugkeren naar huis’. Door de wisseling in cliënten is het werk als verzorgende IG of verpleegkundige geen dag hetzelfde. Wij bieden tijdelijke zorg en behandeling aan ouderen en als verzorgende IG of verpleegkundige op een GRZ afdeling draag jij bij aan een goed verlopend revalidatie proces. Jij treedt in acute situaties handelend op en voert alle taken uit die tot het verzorgende/ verpleegkundig takenpakket behoren. Je coördineert de multidisciplinaire zorgverlening, schakelt met het gehele sociale netwerk, je bewaakt de uitvoering en biedt continuïteit. Je signaleert knelpunten en weet deze bij te sturen. Geen enkele zorgvraag is hetzelfde. Hetzelfde geldt voor jou: je wilt je blijven ontwikkelen! Je hebt waardevolle inbreng en ambieert persoonlijke groei.

Onze revalidatie afdeling bestaat uit twee afdelingen, met ieder 17 bedden. Op onze afdeling werken ruim 30 verzorgende IG / verpleegkundige collega's en 10 voedingsassistenten. Ook wordt er nauw samengewerkt met andere disciplines binnen de ouderen revalidatie, zoals artsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. 

Vereisten

Dit neem je mee

  • Flexibele inzetbaarheid; 
  • Jij bent een gedreven verzorgende IG of verpleegkundige die bij voorkeur ervaring heeft op een GRZ afdeling;
  • Jij bent flexibel, stressbestendig en gericht op kwaliteit.

Dit bieden wij jou

  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
  • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
  • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar voor 16 - 28 uur per week; 
  • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;

Dit maakt jou werk uniek

  • Revalidatie in de ouderenzorg: een unieke combinatie als je hart hebt voor ouderen!
  • Wij bieden tijdelijke zorg en behandeling aan ouderen. Professionaliteit en kwaliteit staat bij ons voorop.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.135,43 - € 3.417,49 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.