Overslaan naar content

Verzorgende IG/ verpleegkundige Nijkerk

Nijkerk€ 2.324,49 - € 3.754,41 per maandWijkverpleging

Functieomschrijving

Wat is er nu fijner dan dat je als verzorgende IG of verpleegkundige je dienst begint door in alle vrijheid op je fiets te springen, zonder ergens te hoeven inchecken? Je kunt onafhankelijk op weg naar je cliënten en vol energie begin je aan je ronde in de wijk.

Regio: Nijkerk
Uren: 8 - 28 uur
Functie: verzorgende IG of verpleegkundige
Opleiding: verzorgende IG of verpleegkundige
Salaris: conform cao VVT FWG 35/ 45

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij.

Wat ga je doen?

Jij start als verzorgende IG of verpleegkundige jouw route in Nijkerk. Afraffelen is er niet bij, oftewel: je cliënten zijn geen nummertjes. Juist kwaliteitszorg is de standaard. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Je komt terecht in team Nijkerk: een betrokken, enthousiast en leergierig team. Alle werkzaamheden vinden plaats in het 'altijd gemoedelijke' Nijkerk, zoals je aanstaande collega verpleegkundige het zou omschrijven. In dit team staan samenwerking en transparantie voorop. Eveneens een team dat onlosmakelijk verbonden is met leuke uitjes: een avondje bowlen of lekker uit eten. Zonder meer een leuk en gezellig team waarin jij van harte welkom bent!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die communicatief vaardig is en een open houding heeft. Je kunt goed aansturen op zelfstandigheid en je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de zorg voor onze cliënten.

Nijkerk

De zorgvragen in Nijkerk zijn zeer gevarieerd; van ondersteuning bij ADL tot verpleegtechnische handelingen, begeleiding en zorg in de laatste levensfase. Samen met je collega’s uit het team lever je de complete zorg om het leven van de cliënt aangenamer te maken.

Jorien van den Pol werkt als verpleegkundige in de wijkverpleging. 'Je hebt een centrale functie voor de cliënten in de wijk. Je biedt zelf zorg, maar hebt ook contact met huisartsen en andere zorgverleners.' Lees hier haar hele verhaal.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma verzorgende IG of verpleegkundige.
 • Student en volg je mbo of hbo verpleegkunde? Ook van harte welkom voor een bijbaan vanaf het derde jaar.
 • Hart voor de ouderenzorg.
 • Nieuwsgierig naar het werken in de wijk? Een meeloop moment is zo geregeld.

Dit bieden we jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jouw werk uniek 

 • Afwisselende baan in de wijkverpleging in Nijkerk waarin je professionele vrijheid hebt.
 • Werktijden tussen 07.00- 23.00 en de mogelijkheid om mee te denken over je rooster.
 • Je gaat aan de slag in een warm en hecht team waar geregeld leuke uitjes georganiseerd worden zoals bowlen of een etentje.
 • Wijkteams waar je geen nachtdiensten en/of bereikbaarheidsdienst buiten jouw diensttijden hoeft te draaien.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op verschillende aandachtsgebieden zoals: palliatieve zorg, wondzorg of medicatieveiligheid.
 • De kans om als flexmedewerker aan de slag te gaan of juist voor vaste uren.

Interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in de volledige functieomschrijving? Neem dan gerust contact op met Evelien Verdult op 06-13690378 of via Evelien.Verdult@beweging3.nl.

Werkdagen maandag tot en met donderdag
* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


€ 2.324,49 - € 3.754,41 per maand

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: