Skip to content

Verzorgende of verpleegkundige somatiek

Amersfoort€ 2.135,43 - € 3.417,49Zorglocatie

Functieomschrijving

Ben jij een verzorgende IG of verpleegkundige die graag op een somatische afdeling werkt? Op verpleeghuis de Lichtenberg hebben wij dan een mooie uitdaging voor jou!

Regio: Amersfoort
Uren: 8-32 uur
Functie: VIG of verpleegkundige 
Opleiding: VIG of verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 35 of 45 (afhankelijk opleiding)

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige op een somatische afdeling. Ook zijn er op deze afdeling vier kamers die gebruikt worden als doorstroom kamers voor bewoners naar een andere afdeling. Als verpleegkundige ga je ook aan de slag in de verpleegkundige dienst waardoor je op alle afdelingen aan de slag gaat (PG, somatiek en Korsakov groep) en word je ook EVV-er van een aantal bewoners op onze afdeling. Hierdoor heb je als verpleegkundige nauw contact met de verschillende disciplines, mantelzorgers en als er nieuwe leerlingen/ stagiaires komen kan je gevraagd worden om hierin begeleiding te bieden. Ook als Verzorgende IG is er de mogelijkheid om EVV- taken te krijgen naast je reguliere werkzaamheden. Op onze afdeling is elke medewerker aandachtsvelder van een specifiek gebied zoals wonden, decubitus etc.

Op onze locatie (en afdeling) staat de mogelijkheid tot verder ontwikkelen hoog in het vaandel. Je kunt hierbij denken aan EVV- cursus, werkbegeleider/ assessor of eventueel een opleiding via onze Academie. Verder volg je e-learning of klassikaal les om bevoegd en bekwaam te houden.  Collega Yvonne werkt ook op onze locatie. Lees hier haar verhaal.

Verpleeghuis de Lichtenberg Amersfoort
Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma VIG of verpleegkunde;
 • Student en volg je helpende zorg en welzijn, verzorgende IG, mbo of hbo verpleegkunde? Welkom voor een bijbaan!
 • Enthousiasme en gedrevenheid;
 • Jij hebt affiniteit met somatiek en zet graag jouw talent hiervoor in;
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Aan de slag op een somatische afdeling met genoeg uitdaging;
 • Onze locatie is goed te bereiken met het OV (de bus stopt voor de deur) en er is voldoende parkeergelegenheid;
 • Veel afwisseling, geen dag is hetzelfde!

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.135,43 - € 3.417,49