Skip to content

VIG/ EVV of verpleegkundige

Nederland, Utrecht, SoestZorglocatie

Functieomschrijving

Ben jij als VIG / EVV of verpleegkundige nieuwsgierig naar het werken op onze gloednieuwe locatie? Wij nodigen je van harte uit om kennis te komen maken!

Regio: Soest
Uren: 16-32 uur
Functie: VIG, EVV of verpleegkundige 
Opleiding: VIG, EVV of verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 35/ 40 of 45 (afhankelijk opleiding)

Wat ga je doen?

Samen met je team lever je zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners op pg of somatische afdeling. Onze nieuwste arbotechnische hulpmiddelen en moderne voorzieningen helpen jou om samen met het team de beste zorg aan de bewoners te geven. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt bewoners die kwalitatief goede zorg nodig hebben. Naast de prettige omgang met de bewoners bouw je ook een (vertrouwens-) relatie op met familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Dit gaat je goed af, omdat je makkelijk contact maakt en goed bent in jouw vak!

Op onze locatie hebben wij een vast nachtzorg team. Je kunt dus aangeven of je juist het liefst alleen nachten werkt als verzorgende IG of dat je juist graag dag- en avonddiensten werkt. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid bekijken we wat er mogelijk is. Als verzorgende IG/ EVV of verpleegkundige draag je zorg voor het aangename leven van de bewoners op onze nieuwe locatie. Iedere dag is afwisselend en uitdagend! 

Deel jij jouw kennis op het gebied van verpleeghuiszorg graag met ons of wellicht ben je ontzettend nieuwsgierig naar het werken op onze gloednieuwe locatie? Jij bent van harte welkom!


Mariënburg Soest
In verpleeghuis Mariënburg bieden we een warm thuis voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. Dan gaat het om mensen met zwaar lichamelijke zorgvragen en om mensen met dementie. In het woonzorgcentrum zijn 75 mooie en lichte appartementen. Deze appartementen zijn verdeeld over zeven woongroepen die elk gebruik maken van een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken en een groot balkon . Op de begane grond is een tuin met afscheiding, waar alle bewoners toegang toe hebben. Het dagelijks leven vindt veelal in de gezamenlijke woonkamer plaats met een vast ritme en diverse activiteiten. Er wordt gezamenlijk gegeten en waar mogelijk doen we, samen met de bewoners, het huishouden. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Student en volg je verzorgende IG, mbo of hbo verpleegkunde? Welkom voor een bijbaan!
 • Enthousiasme en gedrevenheid om ons team te komen versterken;
 • Positiviteit en collegialiteit!
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • De unieke mogelijkheid om jouw kennis en expertise in te gaan zetten op een nieuwe locatie;
 • Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste begeleiding en aandacht krijgt die nodig is om optimaal te kunnen functioneren;
 • Naast hard werken is er ook op onze locatie tijd voor ontspanning en doen wij af en toe leuke dingen met elkaar;
 • Je gaat aan de slag op een locatie waar wij investeren in teamwork!

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

In verband met vakantie vanaf 12 mei tot en met 6 juni kan je in deze periode terecht bij mijn collega’s:
Thérèse Hofmeijer – Boon (maandag, dinsdag en vrijdag) via 06 22 84 27 16 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl
Ezra Bogers (woensdag en donderdag) via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl

of