Skip to content

VIG of verpleegkundige Bergkwartier

Amersfoort€ 2.200,7 - € 3.417,49 per maandThuiszorg

Functieomschrijving

Zoek jij als VIG of verpleegkundige naar een afwisselende baan met de uitdaging van verschillende handelingen? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid én in een fijn team? 


Regio: Amersfoort – Zuid (Randenbroek, Bergkwartier, Leusderkwartier, Schuilenburg)
Uren: 3 – 28 uur
Functie: verzorgende IG of verpleegkundige
Opleiding: verzorgende IG of verpleegkundige
Salaris: conform cao VVT FWG 35/ 45

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG / verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het leveren van zorg in de vorm van ondersteuning bij ADL, verpleegtechnische handelingen en palliatieve- of terminale zorg. Samen met het team heb je de vrijheid om binnen de gestelde kaders jullie eigen wijk op een goede manier draaiende te houden.

Het team bestaat uit zorgverleners van verschillend niveau. Je hebt veel contact met je collega's. Het dagelijks contact met bewoners, familie/ relaties van bewoners, bezoekers van de cliënten en vrijwilligers staat centraal binnen het werk in de wijkverpleging. De cliënten (ook jonge cliënten onder de 65 jaar) hebben o.a.. leeftijd gerelateerde lichamelijke problemen, (chronische) ziekten, psychogeriatrische aandoeningen of palliatieve zorg nodig. Het bevorderen van gezondheid, herstel of het voorkomen van verergering van aandoeningen en beperkingen zijn aandachtspunten. Ook is er ondersteuning voor cliënten in het omgaan met lijden en pijn en in de laatste levensfase.

Amersfoort - zuid

Binnen de gemeente Amersfoort (gebied 3) zijn vijf kleinschalige teams die verpleging en verzorging bij cliënten aan huis bieden. Wij zoeken nieuwe collega’s in onze teams. Jij gaat aan de slag in Amersfoort – Zuid waar de wijken Leusderkwartier, Randenbroek, Bergkwartier, Schuilenburg onderdeel van uitmaken. 

Jorien van den Pol werkt als verpleegkundige in de thuiszorg. 'Je hebt een centrale functie voor de cliënten in de wijk. Je biedt zelf zorg, maar hebt ook contact met huisartsen en andere zorgverleners.' Lees hier haar hele verhaal.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma VIG of verpleegkundige;
 • Student en volg je mbo of hbo verpleegkunde? Ook van harte welkom voor een bijbaan vanaf het derde jaar;
 • Hart voor de ouderenzorg;
 • Nieuwsgierig naar het werken in de wijk? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Diensten tussen de 4 en 7 uur per dag;
 • Wijkteam waar je geen nachtdiensten en / of bereikbaarheidsdiensten buiten jouw diensten hoeft te draaien;
 • Je werkt samen met een andere wijkverpleegkundige in een team met 13 collega's.
 • De mogelijkheid om je als VIG of verpleegkundige verder te ontwikkelen op aandachtsgebieden als palliatieve zorg, wondzorg of medicatieveiligheid.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.200,7 - € 3.417,49 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.