Overslaan naar content

Verzorgende IG EVV Zorg Erf

Putten€ 2.461,95 - € 3.417,15 per maandIntramuraal

Functieomschrijving

Geef jij zorg met liefde en aandacht? Op het Zorg Erf in Putten ben je van harte welkom! 

Uren:  24 -32 uur
Opleiding: verzorgende IG aangevuld met een EVV diploma
Salaris: conform cao VVT FWG 40 afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Houd jij van natuur en het buiten leven? Bied jij graag zorg aansluitend op de behoefte van de bewoners? Dan is deze baan als verzorgende IG/EVV wat voor jou! Jij biedt ADL zorg aan onze bewoners en begeleidt bij activiteiten op de dag. Daarnaast ondersteun je bij alle voorkomende werkzaamheden en voer je EVV taken uit. 

Op onze locatie zijn verschillende gemeenschappelijke woningen waar de bewoners uit kunnen kijken op de binnenplaats met dieren, planten en bloemen. Er zijn twee gezamenlijke huiskamers en een keuken waar de bewoners de dag door kunnen brengen en waarbij net als bij de dagbesteding allerlei activiteiten worden aangeboden. Iedere bewoner heeft een eigen kamer waar hij / zij kan rusten en slapen.

Zorg Erf Putten

Zorg Erf Buiten - Verblijf biedt kleinschalig wonen voor ouderen met dementie in een setting die vakantieachtig aandoet. Het Zorg Erf bevindt zich in de bosrijke omgeving van het westelijke buitengebied van Putten. Vanuit de woning kijken onze bewoners uit op een gemeenschappelijke binnenplaats waar van alles te zien is. Een prachtige plek waar het voor iedereen fijn vertoeven is; voor de bezoeker, voor de (klein) kinderen maar ook voor het personeel is het een fijne plek om te werken. Op het Zorg Erf vinden we het belangrijk dat onze bezoekers zich vrij voelen. Onder het motto 'niet moet, alles mag' krijgt men de gelegenheid om sociale contacten te leggen, te bewegen en zich nuttig en nodig te voelen. 

Vereisten

Dit neem je mee

  • Enthousiast en gedreven om ons team te komen versterken en je hebt affiniteit met het buiten leven.
  • Je bent in het bezit van een verzorgende IG diploma aangevuld met een EVV diploma.
  • Je hebt ervaring met de doelgroep psychogeriatrie. 

Dit bieden wij jou

  • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
  • In eerste instantie een tijdelijke rol maar daarna bekijken we met jou de mogelijkheden.
  • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;

Dit maakt jouw werk uniek

  • Aan de slag op ons buiten verblijf in de prachtige, bosrijke omgeving van Putten.
  • Aan de slag in een fijn en gezellig team waar jij van harte welkom bent!
  • Een veilige locatie waar vooral vrijheid en ruimte is en de mogelijkheid om te ontwikkelen.

Interesse?

Reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Heb je vragen? Neem gerust contact op met Thérèse Hofmeijer-Boon via 06 – 22 84 27 16 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

€ 2.461,95 - € 3.417,15 per maand

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: