Skip to content

Werkplekondersteuner

Amersfoort€ 2.461,95 - € 3.417,15 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Werkplekondersteuning is een dynamische job binnen ons IT-team. Jij weet je collega’s als geen ander de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben!

Regio: Amersfoort

Uren: 36 uur

Functie: Werkplekondersteuner

Opleiding: mbo-niveau 4

Salaris: conform cao VVT FWG 40 (€ 2461,95 - € 3417,15)

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met 2,5% verhoogd en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar € 0,17 woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

Een werkplekondersteuner is meer dan alleen het zijn van een vraagbaak op het gebied van IT.

Dagelijks ben jij bezig met het innemen en uitgeven van IT-middelen, beantwoorden van tweedelijnsvragen van collega’s en het borgen van continuïteit van applicaties. Op het gebied van applicaties geef jij de autorisaties aan de juiste personen. Voor jou als werkplekondersteuning is dit gesneden koek. Het is voor jou dagelijks een feestje om hiermee bezig te zijn.

Op ons servicekantoor is het vaak een drukte van belang. Jij weet als geen ander hiermee om te gaan en prioriteit te geven aan belangrijke zaken. Samen met jouw collega’s van werkplekondersteuning heb je een mooie plek in dit kantoor en daar weten collega’s vanuit de gehele organisatie jou te vinden.

Veel gestelde vragen weet je te signaleren en te rapporteren aan je leidinggevende. Daarnaast zorg je ervoor dat eindgebruikers deze informatie makkelijk tot zich kunnen nemen. Zo weet je ook algemene informatie te borgen en kan je verwijzen naar andere collega’s waar nodig.

Naast dat je dit allemaal op ons servicekantoor uitvoert, ga je ook regelmatig langs een van onze locaties om onze collega’s daar werkplekondersteuning te bieden.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je hebt de juiste kennis en ervaring voor deze prachtige functie als werkplekondersteuner.
 • Geduld.(punt😉)
 • Je hebt een mbo-niveau 4 diploma.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Natuurlijk houden we ook van humor en werkplezier met elkaar!


Wat bieden wij jou?

 • Een boeiende job in een leuk en dynamisch team met afwisselende werkzaamheden binnen het IT-werkveld. Deze zijn grotendeels op de locatie in Amersfoort maar kan ook zijn op één van onze 40 locaties.
 • Een salaris FWG 40 volgens de CAO VVT.
 • Vakantiegeld en eindejaar uitkering 8,33%, op basis van een fulltime werkweek van 36 uur.
 • Mogelijkheden om je zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.
 • Daarnaast kan je gebruik maken van de regeling Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, waarin onder andere een fietsplan is opgenomen.
 • Een laptop en een mobiele telefoon.


Wat maakt je werk uniek?

Het team waarin je komt te werken is klein en kent een hechte samenwerking. Elke mening wordt gerespecteerd en ideeën worden gewaardeerd.


Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan? Wacht dan niet langer en solliciteer direct en wie weet mogen wij jou verwelkomen in ons team! Neem gerust contact op met Thérèse Hofmeijer-Boon via 06 – 22 84 27 16 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Meteen solliciteren? Reageer op deze vacature! Een cv is voldoende!

€ 2.461,95 - € 3.417,15 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.