Skip to content

Wijkverpleegkundige Soest

Soest€ 2.949,59 - € 4.061,27 per maandThuiszorg

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als wijkverpleegkundige waarbij je alleen dagdiensten draait? Lees dan vooral verder!

Regio: Soest/Baarn

Uren: 24-32 uur
Functie: wijkverpleegkundige
Opleiding: HBO 
Salaris: conform cao VVT FWG 50

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen

Werken in de wijkverpleging is afwisselend en uitdagend: elke cliënt heeft zijn eigen zorgvraag waaruit uiteenlopende handelingen voortvloeien. Jij bent verantwoordelijk voor het stellen van de indicatie (opstellen van zorgplannen en zorglegitimaties) en het coördineren van de zorg. Als een spin in het web leg je contacten met samenwerkingstrajecten in de wijk. Je neemt 6-wekelijks deel aan een kwaliteitsoverleg met je collega’s binnen het cluster. We stellen het zeer op prijs dat je meedenkt in projecten of werkgroepen. De meer bedrijfsmatige aspecten van het werk, waaronder het mede bewaken van de financiële kaders behoren ook tot je uitdagingen.

Je komt te werken in een professioneel en gezellig team waar de sfeer goed is. De afgelopen jaren heeft het team geïnvesteerd in samenwerkingen o.a. met onze zorg netwerkpartners. Dat loopt goed en dat zorgt vervolgens voor een snelle en prettige samenwerking. 

Soest/Baarn

Het wijkverpleegkundig team bestaat uit 15 tot 18 medewerkers van verschillend niveaus. Je hebt veel contact met je collega’s en zeker met je collega wijkverpleegkundige. Het dagelijks contact met cliënten, familie/relaties van cliënten en vrijwilligers staat centraal binnen het werk in de wijkverpleging. Er wordt in het team gewerkt met EVM-ers (eerste verantwoordelijke medewerker), met aandachtsvelders, bijv. medicatie en fysieke overbelasting en met andere zorg- professionals.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma hbo-verpleegkunde én hebt ruime ervaring als wijkverpleegkundige.
 • Je hebt een hart voor de ouderenzorg.
 • Als verpleegkundige heb je een geldige big-registratie of je bent bereid om deze op onze kosten weer te behalen.
 • Je hebt ervaring met het werken in de wijkverpleging en wordt geïnspireerd door de CANMED rollen van de wijkverpleegkundige.
 • Je werkt met bezieling, bent proactief en kan je lerend opstellen.
 • Je bent goed in netwerken.
 • Je hebt een uitdagende coachende stijl naar je medewerkers in je team.

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
 • Een contract 24 tot 32 uur.
 • Salaris conform cao VVT FWG 50 (hbo- verpleegkundige) afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.
 • Een talent- en ontwikkelonderzoek nadat je een maand in dienst bent om zo jouw talent- en ontwikkelmogelijkheden te onderzoeken en jou hierin kunnen begeleiden (zie talent- en ontwikkeling onderaan deze tekst).
 • Reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33 %.
 • Een contract van 9 maanden met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een mobiele telefoon en tablet/ surface.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Je komt te werken in een enthousiast, deskundig en professioneel team.
 • Een afwisselende baan in de wijkverpleging waarin je veel vrijheid hebt.
 • Je werkt alleen dagdiensten.
 • Goede opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om door te ontwikkelen op basis van jouw talenten.
 • Werken bij de grootste zorgorganisatie van de regio Eemland.

Talent en ontwikkeling bij Beweging 3.0 

Omdat wij ontwikkeling belangrijk vinden, hoort een talent- en ontwikkelonderzoek bij deze functie. Nadat jij een maand bij ons in dienst bent, krijg jij de kans om dit onderzoek te doen zodat we nog beter zicht krijgen over onder andere jouw talenten en ontwikkelkansen. Wij zien dit als een investering van beide kanten en bieden jou daarom een contract van 9 maanden. Bij wederzijdse tevredenheid bieden wij je daarna graag een contract aan voor onbepaalde tijd!

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!


€ 2.949,59 - € 4.061,27 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.