Skip to content

Zelfstandig werkend kok Amersfoort

Amersfoort€ 2.200,7 - € 2.937,68 per maandFacilitair, horeca en technische dienst

Functieomschrijving

Gastvrijheid is jou op het lijf geschreven en horeca is een tweede natuur! Alle voordelen van dit mooie vak maar dan met nog mooiere werktijden!

Regio: Amersfoort

Uren: 20 - 32 uur

Functie: Zelfstandig werkend kok

Opleiding: mbo werk- en denkniveau

Salaris: conform cao VVT FWG 35


Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend kok bij Nijenstede verras jij de bewoners en gasten graag met (h)eerlijke en gezonde lunches, maaltijden, snacks en eventueel diners. Bij Nijenstede heb jij als zelfstandig werkend kok de beschikking over een prachtige, professionele open keuken.

Jij wilt als zelfstandig werkend kok het niveau van eten en drinken naar een hoger niveau tillen. Je denkt daarom ook mee over het samenstellen van de menu's en hoe gerechten gepresenteerd worden. Jij vindt het belangrijk en leuk je te blijven ontwikkelen op het gebied van eten en drinken. Inkoop verzorgen en voorraad beheer, daar denk je graag over mee. Jij zorgt voor een fijne werksfeer en gasten schuiven graag bij je aan tafel. Als zelfstandig werkend kok ben je het aanspreekpunt voor medewerkers van restauratieve diensten en jij kan het team op een goede manier voorzien van advies en feedback ten aanzien van gastvrijheid en eten

Jouw werktijden als zelfstandig werkend kok zijn van 8.30 - 19.30 uur op doordeweekse dagen. Daarnaast ben je om het weekend aan het werk.

Spreken deze werkzaamheden jou aan en heb je een proactieve houding, ben je zelfstandig en niet vies van hard werken en ben je flexibel? Dan is deze functie zeker iets voor jou!


Nijenstede

Je gaat werken in het woonzorgcentrum Nijenstede in het karakteristieke deel van Amersfoort tegenover het Park Randenbroek. De sfeer is informeel, er heerst een groot saamhorigheidsgevoel. Bewoners, senioren en vrijwilligers uit de omgeving komen hier samen voor ontmoetingen en activiteiten. Het centrum bevindt zich centraal in Nederland, en ligt dicht bij het centrum van Amersfoort. Nijenstede heeft van oorsprong een Gereformeerd signatuur. Tegenwoordig heeft het woonzorgcentrum een open identiteit met respect voor ieders geloof. Alvast een kijkje nemen?


Vereisten

Dit neem je mee

 • Je bent in het bezit van een koksopleiding mbo-niveau 3;
 • Je bent representatief, gastvrij en communicatief vaardig;
 • Je bent beschikbaar voor 20 – 32 uur per week;
 • Je hebt kennis van HACCP-regelgeving;
 • Je kan je collegae in de keuken aansturen, je bent een verbinder en communicatief sterk onderlegd;
 • Je weet van aanpakken en steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Je bent proactief, zelfstandig, gastvrij en je toont initiatief.

Dit bieden wij jou

 • Bij Beweging 3.0 bieden wij je een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Daarnaast bieden wij je een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Je gaat aan de slag in ons restaurant waar je elke dag weer bewoners of bezoekers blij kunt maken;
 • Samen met de collegae werk je mee aan de verdere verfijning Eet & Geniet concept, waarbij de bewoner centraal staat.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. (Sollicitaties worden in behandeling genomen als ze via onderstaande sollicitatiebutton zijn aangemeld.)


€ 2.200,7 - € 2.937,68 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.