Overslaan naar content

Zorg met aandacht

Zorg is meer dan werk alleen. We zorgen dagelijks voor een betekenisvolle bijdrage. Voor onze bewoners. Voor onze cliënten. En voor onze collega’s. Met veel verschillende locaties, doelgroepen en functies, bieden we voor ieder wat wils. We zijn betrokken, ondersteunen je in je werk en geven je ruimte om je te blijven ontwikkelen. Want jouw ambities zijn ook de onze.  Klaarstaan voor onze bewoners, cliënten én voor elkaar. Van betekenis zijn, door zorg met aandacht te geven. Dat beweegt ons.

Dat is Beweging 3.0

Waarom werken bij Beweging 3.0?

Dichtbij huis werken

Met 12 locaties, 25 wijkteams en een grote diversiteit aan zorg is er altijd een passende locatie, doelgroep en functie bij jou in de buurt.

Flexibel werken en goede balans

Met goede roosterafspraken weet je waar je aan toe bent en houd je een goede balans tussen werk en privé.

Prettige werksfeer

Je werkt met deskundige collega’s met een zorghart, in een fijne en veilige werksfeer. Met passie en eigenheid streven jullie hetzelfde doel na: klaarstaan voor bewoners en cliënten met zorg en aandacht voorop.

Afwisseling in werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde in de zorg. En met ons uitgebreide zorgaanbod is er altijd een passend aandachtsgebied, waarin jouw kwaliteiten tot uiting komen.

Uitdaging in je werk

Met aandacht voor jouw beweegredenen faciliteren we je in jouw werk als zorgprofessional. Je kunt je ambities altijd kenbaar maken.

Ontwikkelen en doorgroeien

Je kunt je breder ontwikkelen of verder specialiseren. Met onze actieve academie helpen we je met professionele scholing en doorontwikkeling in je vak.

Vrijheid

We bieden hoge kwaliteit zorg en geven jou de ruimte om deze zelfstandig in te vullen, ondersteund met goede protocollen.

Begeleiding en coaching

Je inwerkprogramma wordt persoonlijk afgestemd en je krijgt een buddy die al je praktische vragen kan beantwoorden. Als team wordt je door de teammanager ondersteund en gefaciliteerd.

Onze zorglocaties

Achterveld

St Joseph

Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort

Hooglanderveen

St Jozef

Leusden

Leusden

Nijkerk

De Pol

Nijkerk

Soest

Onze wijkteams

Onze teams wijkverpleging zijn actief in Achterveld, Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Daarnaast hebben wij een team Gespecialiseerde wijkverpleging en de Verpleegkundige bereikbaarheidsdienst.

Wijkteam Bunschoten-Spakenburg Beweging 3.0

Onze doelgroepen

Beweging 3.0 biedt zorg aan doelgroepen:

Jonge mensen met dementie Korsakov Niet aangeboren hersenafwijking (NAH) Psychogeriatrie (PG) Somatiek

Daarnaast bieden wij dagbehandelingen aan en revalidatie-, palliatieve- en meerzorg.

Beweging 3.0 biedt zorg aan verschillende doelgroepen

Sollicitatieprocedure

Ben jij een zorgprofessional? Dan is alleen een cv voldoende! Wanneer jouw profiel aansluit bij de vacature, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de functie, plannen we een dagdeel om mee te lopen.

Arbeidsvoorwaaden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg.Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: