Overslaan naar content

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure van Beweging 3.0 bestaat uit verschillende onderdelen; een kennismakingsgesprek, eventueel tweede gesprek, meeloop dag, en een arbeidsvoorwaardengesprek.

Solliciteren bij Beweging 3.0

Onderaan iedere vacature vind je een knop ‘solliciteer nu’. Zo kom je bij een sollicitatieformulier waar je je motivatiebrief en cv kunt uploaden. Ben je zorgprofessional? Dan is alleen een cv voldoende. Is je sollicitatie compleet en verzonden? Dan ontvang je daarna automatisch een ontvangstbevestiging per mail. Het recruitmentteam bekijkt jouw cv en eventuele motivatiebrief zorgvuldig. Als we nog vragen hebben, nemen we telefonisch contact met je op. Daarna sturen we jouw gegevens door naar de manager van het team van de betreffende vacature. Wij streven ernaar je binnen 5 dagen te informeren over je sollicitatie en de eventuele vervolgprocedure.

Gesprek en meelopen

Wanneer jouw profiel aansluit bij de vacature, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de manager en eventuele teamleden. Mogelijk volgen er meer gesprekken. Afhankelijk van de functie, plannen we na een positief gesprek een dagdeel in om mee te lopen. Dan kun je zelf ervaren en bepalen of je nieuwe werkplek je aanspreekt en kunnen wij kijken of jij onze nieuwe collega kunt worden. We informeren je telefonisch over de uitslag. Als we allebei nog steeds enthousiast zijn ontvang je een uitnodiging voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Sollicitatieprocedure Beweging 3.0

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), integriteitscheck en referenties

Wanneer je in dienst komt bij Beweging 3.0, kunnen referenties worden nagevraagd bij voorgaande werkgevers en wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (dit geldt ook voor stagiaires en vrijwilligers). Deze verklaring moet je vóór jouw eerste werkdag inleveren. De kosten hiervoor kun je uiteraard bij ons declareren. Daarnaast maakt een integriteitscheck via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg onderdeel uit van de procedure.

Sollicitatieprocedure bij Beweging 3.0

Inwerkbuddy

Wanneer bovenstaande is doorlopen ben je klaar om aan de slag te gaan bij Beweging 3.0! Tijdens je inwerkperiode krijg je een buddy toegewezen. Je kunt bij diegene terecht met alle vragen over je werk en de organisatie. Zo kun jij een vliegende start maken en voel jij je hopelijk snel thuis bij Beweging 3.0!Inwerkbuddy werken bij Beweging 3.0

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: