Skip to content

Kom jij werken bij St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis?

Vacatures bij St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort

Bijbaan zorgRegio Eemland, Utrecht, Nederland
Helpende zorg en welzijnAmersfoort, Utrecht, Nederland
ServicemedewerkerAmersfoort, Utrecht, Nederland
Verpleegkundige PGAmersfoort, Utrecht, Nederland

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Loop een dagje met ons mee!

Neem contact op met onze recruiters voor de mogelijkheden!

Ezra Bogers

Lieveke Meiling

Thérèse Hofmeijer

St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis

Wat je beweegredenen ook zijn, werken bij St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis is altijd een goede keuze. Ons team bestaat uit betrokken, enthousiaste professionals die elke dag met aandacht zorgen voor elkaar en onze bewoners. Jij kunt daar ook bij horen! 

Op onze locatie voelen bewoners en hun familie zich welkom. We dragen zorg voor mensen met dementie in een levendige, warme en open sfeer. Op onze sfeervolle zorglocatie voelen bewoners zich vrij en prettig. We leven in hun ritme, waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om je vak goed uit te oefenen.

 

Waarom werken bij Beweging 3.0?

Dichtbij huis werken

Met 12 locaties, 25 wijkteams en een grote diversiteit aan zorg is er altijd een passende locatie, doelgroep en functie bij jou in de buurt.

Flexibel werken en goede balans

Met goede roosterafspraken weet je waar je aan toe bent en houd je een goede balans tussen werk en privé.

Prettige werksfeer

Je werkt met deskundige collega’s met een zorghart, in een fijne en veilige werksfeer. Met passie en eigenheid streven jullie hetzelfde doel na: klaarstaan voor bewoners en cliënten met zorg en aandacht voorop.

Afwisseling in werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde in de zorg. En met ons uitgebreide zorgaanbod is er altijd een passend aandachtsgebied, waarin jouw kwaliteiten tot uiting komen.

Uitdaging in je werk

Met aandacht voor jouw beweegredenen faciliteren we je in jouw werk als zorgprofessional. Je kunt je ambities altijd kenbaar maken.

Ontwikkelen en doorgroeien

Je kunt je breder ontwikkelen of verder specialiseren. Met onze actieve academie helpen we je met professionele scholing en doorontwikkeling in je vak.

Vrijheid

We bieden hoge kwaliteit zorg en geven jou de ruimte om deze zelfstandig in te vullen, ondersteund met goede protocollen.

Begeleiding en coaching

Je inwerkprogramma wordt persoonlijk afgestemd en je krijgt een buddy die al je praktische vragen kan beantwoorden. Als team wordt je door de teammanager ondersteund en gefaciliteerd.