Overslaan naar content

Staf en ondersteuning, huisvesting en facilitair

In een staf of ondersteunende functie bij Beweging 3.0 lever je een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de kwaliteit van zorg.

Wat bieden wij jou

Ook voor mensen zonder medische achtergrond heeft Beweging 3.0 veel te bieden. In een staf of ondersteunende functie heb je afwisselende baan. Ook binnen de dienst huisvesting, facilitair en horeca zijn diverse afwisselende functies. Zoals het aanbieden van restauratieve faciliteiten aan gasten en het verrichten van keukenwerkzaamheden.

Zo lever jij vanuit jouw expertise een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de kwaliteit van zorg voor onze bewoners en cliënten. Bekijk hieronder de openstaande functies.

Afdelingen

Beweging 3.0 heeft de volgende ondersteunende diensten: - Zorgverkoop​ - Beleid & Kwaliteit​ - Marketing & Communicatie - HRMD​ - Finance & Control​ - IT, Zorgtechnologie en Innovatie​ - Huisvesting - Facilitair

Hoofdkantoor Beweging 3.0 in Amersfoort

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: