Skip to content

Werken in de thuiszorg

Dagelijks een stukje geluk brengen in het leven van onze cliënten? Zelfstandig werken, maar met een hecht en gezellig wijkteam? Kom werken in de thuiszorg bij Beweging 3.0.

Kom jij werken in de thuiszorg?

Wat je beweegredenen ook zijn, werken bij de wijkverpleging is altijd een goede keuze. Onze wijkteams bestaan uit deskundige, vriendelijke collega’s, die met passie en eigenheid klaarstaan voor cliënten met zorg en aandacht voorop.

Jij kunt daar ook bij horen! Als wijkverpleegkundige, verpleegkundige of verzorgende IG bied je reguliere en gespecialiseerde zorg aan huis. Van het toedienen van medicatie tot wondverzorging. Je bepaalt de zorgbehoefte samen met de cliënt en maakt een zorgplan op maat. Ook werk je samen met collega’s, artsen en andere behandelaars, in een prettige werksfeer. Geen dag is hetzelfde. Je levert kwalitatieve zorg en draagt bij aan het behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven van je clienten. Door het uitgebreide zorgaanbod is er altijd een wijk in jouw buurt die bij je past. Nieuwsgierig? Bekijk onderstaand onze vacatures!

“Ik heb zelf regie over mijn werkdag, handig met kleine kinderen.”

Wijkverpleegkundige Miranda

Waarom werken in de thuiszorg?

In de wijkverpleging ondersteun je onze cliënten in hun eigen omgeving. Met als doel hen zo lang mogelijk en veilig thuis te laten wonen. Fluitend op de fiets van de ene cliënt naar de andere. Het werk is uniek omdat je bij de mensen thuis komt en elke woning zijn eigen verhaal verteld. Je hebt hierbij even de tijd om extra aandacht te geven aan de cliënt. Dat is wat het werk kenmerkt bij de wijkverpleging bij Beweging 3.0.

Geen nachtdiensten

Goede balans tussen werk en privé

Werken met een basisrooster

Ontwikkelmogelijkheden binnen een grote organisatie

Jouw focus is de cliënt, daarin ondersteunen we jou

Onze wijkteams

Onze teams wijkverpleging zijn actief in Achterveld, Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Daarnaast hebben wij een team Gespecialiseerde wijkverpleging en de Verpleegkundige bereikbaarheidsdienst.

Werken in de thuiszorg bij Beweging 3.0

Onze collega's en hun verhaal

Wij zijn trots op onze collega's, met ieder een eigen verhaal. Waarom werkt hij of zij in de thuiszorg? Dat lees je in de verschillende inspirerende verhalen.

Verzorgende Saskia

Saskia Eerland werkte in de financiële administratie toen zij via haar dochter in aanraking kwam met de opleiding Verzorgende IG. Zij was zo enthousiast dat zij gestart is met deze opleiding.

Wijkverpleegkundige Jorien

Jorien van den Pol is al tien jaar wijkverpleegkundige in de wijken Hoogland en Nieuwland, aan de rand van Amersfoort. Zij doet haar werk iedere dag met veel plezier.

Verpleegkundige Lia

Tijdens de coronacrisis riepen zorgorganisaties oud-medewerkers op om te komen helpen. En met succes: veel mensen keerden terug. Een van hen is Lia Smink. Sinds maart 2020 werkt zij voor Beweging 3.0.