Overslaan naar content

Ontdek de wijkverpleging

Onze focus op preventieve ondersteuning en herstelzorg geeft jou de kans om vaardigheden te ontwikkelen en de zelf- en samenredzaamheid van cliënten te vergroten.

In ons hechte team staat samenwerking centraal. Spar met collega's en de wijkverpleegkundige, waarbij regelmatig teamoverleg de samenwerking bevordert. Bij ons breng je technologische vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling samen in een uitdagende werkomgeving.

Benieuwd naar het werken in de wijkverpleging? Loop dan eens een dagje mee!

Werken in de thuiszorg bij Beweging 3.0

Wat maakt jouw werk uniek?Dynamische en leerrijke werkomgeving

Wij bieden een dynamische en leerrijke werkomgeving waar elke dag anders is en waar verpleegkundigen voortdurend nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Samenwerking en ondersteuning in het team

Wij hebben een hecht en professionele team van verpleegkundigen waarin samenwerking centraal staat. Verpleegkundigen werken niet alleen solistisch, maar kunnen altijd sparren met collega's en hebben regelmatig teamoverleg om samenwerking en kennisdeling te bevorderen.

Technologische innovatie

Wij bieden een omgeving waarin technologische innovatie centraal staat. Verpleegkundigen hebben de mogelijkheid om geavanceerde sensortechnologie zoals domotica te gebruiken voor het bevorderen van zelfredzaamheid en vrijheid van cliënten.

Persoonlijke groei

Bij ons wordt persoonlijke groei gestimuleerd en gefaciliteerd. Verpleegkundigen hebben de kans om zich professioneel te ontwikkelen door middel van training en ondersteuning, waardoor zij kunnen uitblinken in hun vakgebied en een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de zorgverlening.

Dit bieden wij jou:

Flexibele diensten

Geniet van flexibele diensten van minimaal vier uur per dag, zonder nachtdiensten of bereikbaarheidsdiensten buiten jouw rooster. Zo garanderen wij een gezonde werk-privébalans.

Betekenisvolle ouderenzorg

Betekenisvolle ouderenzorg staat bij ons hoog in het vaandel. Werk met passie aan het welzijn van ouderen, zodat zij zo lang mogelijk, met plezier, zelfstandig thuis kunnen wonen.

Ontwikkeling en groeimogelijkheden

We investeren in jouw ontwikkeling met interne trainingen en bieden volop groeimogelijkheden voor de toekomst! Ontdek de mogelijkheden om je te specialiseren in palliatieve zorg, wondzorg, of medicatieveiligheid.

Salaris

Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris conform CAO VVT.

Ondersteuning en buddy

We bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te excelleren in jouw rol. Vanaf het moment dat je start, staat er een buddy voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Pensioen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering!

Goede onregelmatigheidstoeslag, opbouw van pensioen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Onze wijkteams

Hiernaast tref je de locaties van onze wijkteams.

Daarnaast hebben wij een team Gespecialiseerde wijkverpleging en de Verpleegkundige bereikbaarheidsdienst.Achterveld

Amersfoort

Baarn

Bunschoten - Spakenburg

Hoevelaken

Leusden

Soest

Nijkerk

Woudenberg

Onze collega's en hun verhaal

Wij zijn trots op onze collega's, met ieder een eigen verhaal. Waarom werkt hij of zij in de wijkverpleging? Dat lees je in de verschillende inspirerende verhalen.

Verzorgende Saskia

Saskia Eerland werkte in de financiële administratie toen zij via haar dochter in aanraking kwam met de opleiding Verzorgende IG.

Wijkverpleegkundige Jorien

Jorien van den Pol is al tien jaar wijkverpleegkundige in de wijken Hoogland en Nieuwland, aan de rand van Amersfoort.

Verpleegkundige Lia

Sinds maart 2020 werkt zij voor Beweging 3.0.

Vacatures wijkverpleging

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent Jonne een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: