Overslaan naar content

Werken als vrijwilliger

Er écht even zijn voor iemand. Met persoonlijke aandacht of activiteiten. Een klein gebaar van een vrijwilliger maakt onze bewoners en cliënten blij. Kom jij hen geluksmomentjes brengen?

Waar voor je tijd

Met iets kleins kun je veel betekenen voor een ander. Dat kan één op één, bijvoorbeeld als wandelmaatje, of door samen de krant te lezen of koffie te drinken. Bezorg je graag meer mensen een glimlach? Dan kun je activiteiten organiseren. Dit zorgt vaak ook voor mooie ontmoetingen tussen bewoners. Denk aan kokkerellen op een woongroep of samen muziek luisteren en spelletjes doen. Maar ook met praktische ondersteuning in het restaurant of bij het onderhouden van de tuin maak je mensen blij.

Begeleiding en waardering

Wanneer je als vrijwilliger aan de slag gaat, word je begeleid door onze medewerkers. Je krijgt de tijd om de locatie, medewerkers en bewoners of cliënten te leren kennen. Je kunt altijd bij hen terecht met vragen. Voor jou inzet biedt Beweging 3.0 jou:

Inwerkperiode en begeleiding

Workshops en lezingen

Vrijwilligersovereenkomst

Jaarlijks feestelijk samenzijn voor alle vrijwilligers

Collectieve, aanvullende ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering (WA)

Gratis ledenpas van Leef3nuvoorjou (met korting op gevarieerd aanbod activiteiten en producten)

Online leeraanbod voor vrijwilligers

‘Samen met jou kijken we naar welk vrijwilligerswerk bij je past en waar, wanneer en hoe vaak jij je wilt inzetten. Dat kan regelmatig zijn, maar ook zo nu en dan of in een bepaalde tijd van het jaar.’

Coordinator vrijwilligerswerk