Overslaan naar content

Beweging 3.0 biedt werk op verschillende niveaus en afdelingen; van zorgfuncties tot ondersteunende diensten. Ontdek welke afdeling of functie het beste bij jou past. Of lees de inspirerende verhalen van onze collega's.

Verpleegkundige

Als verpleegkundige lever je samen met je team zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners. Je biedt basiszorg en voert verpleegtechnische handelingen uit.

Verzorgende

Jij weet als verzorgende ig de juiste zorg te verlenen aan onze cliënten. Elke bewoner heeft zijn eigen zorgvraag en zorgleefplan waar uiteenlopende handelingen uit voortvloeien.

Werken in de wijkverpleging

Dagelijks een stukje geluk brengen in het leven van onze cliënten. Zelfstandig, maar met een hecht en gezellig wijkteam. Dat is waar werken in de wijkverpleging bij Beweging 3.0 om gaat.

Werken bij Aangenaam Thuis

Sluit je aan bij ons team 'Aangenaam Thuis', waarbij we het Volledig Pakket Thuis (VPT) aanbieden voor cliënten!

Arts of behandelaar

Als arts of behandelaar verricht je handelingen die verband houden met de diagnose of met de behandeling van een cliënt.

Management, staf en ondersteuning, huisvesting en facilitair

In management-, staf- of ondersteunende functies ervaar je een gevarieerde werkomgeving. Binnen de dienst huisvesting, facilitair en horeca zijn er diverse functies met een gevarieerd takenpakket.

Bijbaan of vakantiewerk

Wil jij deze zomer met een grote limlach op je gezicht doorbrengen terwijl je waardevolle ervaring opdoet in de zorg? Bij Beweging 3.0 hebben we de perfecte zomerbaan voor jou - en geloof ons, die is allesbehalve saai!

Werken als schoonmaker

Schoonmaker

Beweging 3.0 is meer dan alleen een schoonmaak- medewerker zijn; je wordt echt onderdeel van ons team.

Werken als vrijwilliger

Er écht even zijn voor iemand. Met persoonlijke aandacht of activiteiten. Met iets kleins kun je veel betekenen voor een ander. Geef jij onze bewoners een geluksmomentje?

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: