Overslaan naar content

Werken als

Beweging 3.0 biedt werk op verschillende niveaus en afdelingen; van zorgfuncties tot ondersteunende diensten. Ontdek welke afdeling of functie het beste bij jou past. Of lees de inspirerende verhalen van onze collega's.

Werken als verpleegkundige

Als verpleegkundige lever je samen met je team zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners. Je biedt basiszorg en voert verpleegtechnische handelingen uit.

Werken als verzorgende

Jij weet als verzorgende ig de juiste zorg te verlenen aan onze cliënten. Elke bewoner heeft zijn eigen zorgvraag en zorgleefplan waar uiteenlopende handelingen uit voortvloeien.

Werken als helpende

Als helpende zorg je met veel liefde en passie voor een aangenaam leven van onze bewoners. Naast huishoudelijke taken verzorg en begeleid je onze bewoners in het dagelijks leven.

Werken in de wijkverpleging

Dagelijks een stukje geluk brengen in het leven van onze cliënten. Zelfstandig, maar met een hecht en gezellig wijkteam. Dat is waar werken in de wijkverpleging bij Beweging 3.0 om gaat.

Werken als arts of behandelaar

Als arts of behandelaar verricht je handelingen die verband houden met de diagnose of met de behandeling van een cliënt. Je maakt onderdeel uit van een vakgroep binnen Beweging 3.0.

Management, staf en ondersteuning, huisvesting en facilitair

In een management, staf of ondersteunende functie heb je afwisselende baan. Ook binnen de dienst huisvesting, facilitair en horeca zijn diverse afwisselende functies.

Werken als schoonmaker

Werken als schoonmaker

Beweging 3.0 is meer dan alleen een schoonmaakmedewerker zijn; je wordt echt onderdeel van ons team. We bieden fijne werktijden en een goed uurloon, omdat we begrijpen dat dit voor velen de belangrijkste reden is om voor een baan in de schoonmaak te kiezen.

Bijbaan of vakantiewerk

Bijverdienen en écht iets betekenen voor een ander? Beweging 3.0 biedt leuk en afwisselend werk waarbij je meteen relevante werkervaring opdoet die aansluit bij jouw opleiding.

Werken als vrijwilliger

Er écht even zijn voor iemand. Met persoonlijke aandacht of activiteiten. Met iets kleins kun je veel betekenen voor een ander. Geef jij onze bewoners een geluksmomentje?

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: