Overslaan naar content

Werken bij Beweging 3.0

Beweging 3.0 is meer dan alleen een schoonmaakmedewerker zijn; je wordt echt onderdeel van ons team. We bieden fijne werktijden en een goed uurloon, omdat we begrijpen dat dit voor velen de belangrijkste reden is om voor een baan in de schoonmaak te kiezen. Maar dat is niet alles, we erkennen ook het belang van affiniteit met schoonmaken en leuke collega's. Bij ons krijg je het allemaal.

Word de baas van je eigen tijd! Werk 's ochtends en geniet van vrije middagen, perfect om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen en op te halen. Onze parttimebaan biedt jou tussen de 15 en de 30 uur verspreid over 5 dagen. Een flexibele en zekere manier om je carrière en privéleven in balans te houden.

Klinkt dit als jouw ideale baan? Aarzel niet, solliciteer vandaag nog en ontdek de voordelen van werken bij Beweging 3.0!

Werken in de thuiszorg bij Beweging 3.0

Kijkje in de keuken

Lees de verhalen van Stefanie en Patricia!

Stefanie en Patricia werken allebei bij Beweging 3.0. Ze hebben geweldige collega's en werken met veel plezier!

Stefanie en Patricia

"We hebben geweldige collega's waardoor we met plezier naar ons werk gaan"

Dit bieden wij jou

Salaris

Hoger uurloon dan schoonmaak-CAO. Salaris: FWG 15: € 13,30 tot max € 16,24. Huidig schoonmaak CAO: € 12,58 tot max € 14,35

Ontwikkeling en groeimogelijkheden

We investeren in jouw ontwikkeling met interne trainingen en bieden volop groeimogelijkheden voor de toekomst: denk aan bijvoorbeeld voordame/heer!

Pensioen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering!

Goede onregelmatigheidstoeslag, opbouw van pensioen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Flexibele werktijden - In de ochtend werken en ‘s middags vrij

Een unieke combinatie van schoonmaakwerk en persoonlijk contact met bewoners!

Je krijgt de kans om deel uit te maken van ons toegewijde schoonmaakteam!

Schoonmaak vacaturesWerken als schoonmaakmedewerker
Op locatie
  • Amersfoort/ Leusden/ Soest, Utrecht, Nederland

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Neem dan contact op met Jonne Figge, recruiter 06- 16 92 72 81 of stuur een berichtje via WhatsApp: