Overslaan naar content

Werken en leren

Beweging 3.0 biedt mogelijkheden voor het lopen van stage, of het volgen van een Beroeps Begeleidende Leerweg. Daarnaast hebben wij een eigen academie waarmee wij trainingen en e-learning aanbieden aan onze medewerkers.

Academie Beweging 3.0 Beweging 3.0 heeft een eigen Academie. De Academie faciliteert cursussen, trainingen en e-learnings voor alle medewerkers.

We hebben een aantal erkende opleidings- en praktijkopleidingsplaatsen voor VIG, Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Daarnaast bieden we een aantal gespecialiseerde opleidingen aan die je als medewerker kunt volgen, zoals GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) en EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende). Zo zorgen wij dat je bijblijft binnen je vakgebied en kunt groeien binnen onze organisatie.

Opleidingen en trainingen

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Wil je straks werken in de zorg en sta je stevig in je schoenen? Dan is de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) bij Beweging 3.0 misschien wel iets voor jou!

BOL-Stage

Volg je de Beroepsopleidende leerweg (BOL) voor Helpende, Verzorgende IG, mbo Verpleegkundige? Of een opleiding hbp-V? Dan kun je bij Beweging 3.0 stage lopen om je beroep in de praktijk te leren.

GZ-psycholoog in opleiding

Maak deel uit van ons opleidingsprogramma en word een volwaardige GZ-psycholoog bij Beweging 3.0!

Herintreden in de zorg

Wil je herintreden in de zorg? Beweging 3.0 biedt jou het opfrissen van je BIG kennis aan, inclusief certificering en baangarantie! Wij ontvangen je daarom met open armen, want onze collega’s komen handen tekort!

Contact Academie

Voldoe je niet aan alle opleidingseisen maar wil je jezelf wel laten omscholen naar de zorg? Stuur je cv en motivatie naar Jan Willem van der Zee, BPV coördinator Academie: janwillem.vanderzee@beweging3.nl